Autor Wątek: Akord Sound - czy ktoś się bawił?  (Przeczytany 1093 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pinia992

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2016
Akord Sound - czy ktoś się bawił?
« dnia: 11 Grudnia 2015, 13:01 »
Hejka.
Mam pytanie.
Znajoma która była na weselu niedawno z zespołem Akord z Katowic bardzo chwaliła zabawę. Podobno i grali dla wszystkich i prowadzili zabawy i wspólne tańce.  Niestety na tym weselu nie było kamerzysty i  nie ma żadnego filmu żeby zobaczyć. Zespołów akord znalazłam kilka ale z Katowic jest jakiś Akord Sound. Może ktoś bawił się z nimi na weselu i mógłby coś napisać. Pytałam jeszcze gdzie indziej ale narazie nikt nic nie pisze.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Odp: Akord Sound - czy ktoś się bawił?
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Grudnia 2015, 18:01 »
czasem trzeba troszkę poczekać na odpowiedź :)

Offline pinia992

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Grudnia 2015, 19:43 »
Może umieściłam to pytanie w nieodpowiednim miejscu? Może jakby było w regionalnym śląsk to ktoś by odpowiedział? Jeśli tak to proszę o przeniesienie tam żebym nie robiła bałaganu.   :)

Offline Madzix91
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2016
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Grudnia 2015, 10:09 »
Ja byłam w ubiegłym roku na weselu u kolegi gdzie był Akord sound. Już na weselu zarezerwowaliśmy u nich termin i będą grać u nas (tym bardziej że ostatnio byłam na kilu weselach i kilka zespołów widziałam). Naprawdę wybawiliśmy się do samego końca wesela zresztą nie tylko my. Super jest to że nie tylko fajnie grają ale też super bawią gości zabawami.
Ja osobiście POLECAM !!! :)

Offline pinia992

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Lutego 2016, 20:59 »
Hejka.
Dzięki Madzix  :) Szukaliśmy jeszcze trochę po internecie ale  jakoś tak upatrzyliśmy sobie jednak ten zespół. Zadzwoniliśmy do pana z zespołu żeby zarezerwować u nich termin ale to było zaraz przed świętami a oni podobno nie rezerwują trminów na telefon. Ale pan obiecał że zapisze sobie mój nr telefonu i zapewnił że mimo że to nie jest rezerwacja to jakby ktoś dzwonił to będzie najpierw dzwonił do mnie. Po Nowym Roku pojechaliśmy do pana i on nam pokazał jeszcze inne filmy i wszystko opowiedział. Naprawdę wszystkiego się dowiedzieliśmy. Tak więc umowę mamy podpisaną. Mam nadzieję że to co nam opowiedział będzie u nas na weselu :). Zobaczymy.
Pozdrówka. :)