Liczba ewentualnych gości godna podziwu

jak na nasze rejony

Bawiłem się jako gość w Lawendowej Gospodzie w miejscowości Tupadły

i jak zobaczyłem, ze potrzebujesz na 120 osób to myślę sobie, że ta Gospoda odpada...ale...patrzę na ich stronę i ...deklarują wesela do 180 osób...szczerze to nie wiem gdzie...chyba, ze tylko na siedząco przy stołach

ale no ja byłem na mniejszym weselu, więc to tylko moje subiektywne odczucia po zobaczeniu przestrzeni jaką dysponuje lokal...a może mają jakieś ukryte pomieszczenia

Ogólnie wszystko fajnie, pozytywnie, lecz było jedno ALE...na sali do tańca były 2 klimy i na części tej "siedzącej po jednej na stronę za plecami gości... i gdyby działały wszystkie byłoby pewnie super, niestety z jednej na sali "siedzącej" leciała woda po włączeniu, więc w ogóle nie było opcji żeby działała, no i jedna z dwóch na części tanecznej również nie chodziła...i tutaj na miejscu "Młodych" bym właściciela odpowiednio rozliczył przy wpłacie ostatniej części za salę, bo wg mnie, jest to sytuacja niedopuszczalna...właściciel ma wiedzę, że klima wymaga naprawy i nic z tym nie robi...typowe polskie podejście...jakoś to będzie...a za jednym z okien jakiś kompostownik czy coś w tym stylu, nie było opcji, żeby to okno zostawić otwarte...