A więc nadeszła ta chwila

Witam wasz wszystkie forumowiczki! Mam na imię Patrycja, a konto na forum założył mój chłopak Rysiu, o wdzięcznym nicku Ricardo.
Ale przystępując do dzieła, najpierw kilka słów o nas.
Obydwoje mamy po 22 lata, dzieli nas cały szczecin: ja - słoneczne, Rysiu - Mierzyn, ale za to łączy nas gorąca, przeogromna miłość

Poznaliśmy się na dyskotece - ładna data 1 listopad (było już po północy) i zaczeliśmy kontynuować naszą znajomość. Na początku nie wiedzieliśmy co z tego wyjdzie bo obydwoje właśnie dopiero co zerwaliśmy bądź kończyliśmy dopiero co znajomość z innymi osobami i nie chcieliśmy się wiązać od razu co z kimś innym. Ale... los płata figle i tak wyszło że się w sobie zakochaliśmy...
Spotykaliśmy się i spotykaliśmy, no i wyszło na to ze teraz stukneły nam już 4 wspólne latka
W kwietniu tego roku zaczeliśmy myśleć o wspólnym mieszkanku, i jak pomyśleliśmy tak też zrobiliśmy

kupiliśmy śliczne mieszkanko na Przecławiu, no ale czas leci, czekamy na mieszkanko i ja tu niby nic, ale czasami coś tam napomykałam o pięknym ślubie i wogle takie różne miłosne tematy poruszałam

hehehe, tak więc zaczeliśmy sobie rozmawiać już o naszym ślubie
Ustalenia mamy takie:
data pięknego wydarzenia

8 wrzesień 2007
Tak więc witam was wszystkie kochane jeszcze raz i zapraszam do wpisów
Patrycja