Autor Wątek: Fryzjer Goleniów  (Przeczytany 2132 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anonimizajca35
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 8 maja 2015 r.
Fryzjer Goleniów
« dnia: 16 Lipca 2015, 11:43 »
Witam. 
Chciałabym ostrzec Was przed fryzjerką z Akademii Piękna Roche w Goleniowie - czesanie się w tym salonie to kompletne nieporozumienie, nie jestem z Goleniowa i nikt nie polecił mi żadnej zaufanej fryzjerki, a że na fbooku były pozytywne opinie to umówiłam się właśnie tam.  Fryzura próbna moja i mojej mamy - klęska! Miały to być upięcia ze zdjęć, żaden problem, złapała moje upięcie kilkoma spinkami i zanim dojechałam do domu wszystko się rozsypało.  Próbna fryzura mojej mamy nie przypominała tej ze zdjęcia ani za grosz, a przy tym nieustannie komentowała jakie to ciężkie do ułożenia włosy.  W dniu ślubu Pani Adrianna nie chciała nas umówić na 8 rano, bo pracuje od 10, jestem w stanie to uszanować i zrozumieć, ale kiedy przed 10 weszłyśmy do salonu nasza fryzjerka czesała od rana już jakąś panią, co nas kompletnie zamurowało. 
Jeśli chodzi o moją ślubną fryzurę to nie bardzo przypominała tą próbną, której zrobiła nawet zdjęcia, zaczęła się w dodatku sypać już przy wejściu na salę -  na szczęście świadkowa opanowała sytuację i spięła je tak jak być powinno. 
Fryzura mojej mamy zaczęła się sypać już przy błogosławieństwie. 

Jednym słowem Dziewczyny trzymajcie się z dala od fryzjerki z Akademii Piękna Roche w Goleniowie!!! Mimo, że na ścianach wiszą piękne certyfikaty i dyplomy to ta kobieta nie ma pojęcia o układaniu włosów. 
Nie polecam!!!