Autor Wątek: Wieczór panieński  (Przeczytany 2428 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Monikaas
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2016
Wieczór panieński
« dnia: 10 Lipca 2015, 11:44 »
Dziewczyny,
W zeszłym tygodniu to własnie ja organizowałam wieczor panieński dla mojej przyjacióki. .  Niestety miałyśmy ściśle okrojony budżet i nie mogłyśmy za bardzo szaleć.  Kumpela wpadła na pomysł wynajęcia barmana (topless), ale ten pomysł okazał się bardzo drogi - 500 zł za 3 h;/
Pomysł nie umarł - wziełyśmy naszego kolegę, który trenuje crosfitt i zxrobiłyśmy go na barmana :D Bardzo przydatne okazały sie filmiki instruktazowe z yt https://www. youtube. com/watch?v=wX6PItRIk9w&feature=youtu. be&sub_confirmation=1
Miałyśmy mega zabawę, przystojnego barmana i super drinki.  Potem poszłymy świetować do klubu :)

Offline HankaS

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.05.2015
Odp: Wieczór panieński
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Sierpnia 2015, 21:50 »
Pomysł fajny, dobrze, że kolega się zgodził;)
Poszukuj. . .

Offline brzózka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.05.2015
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Sierpnia 2015, 19:20 »
a od naszej ekipy panna młoda dostała zestaw dla nowożeńców - zamówiony ze www gumki.pl - mina koleżanki bezcenna :D

Offline marciaa122
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.05.2013
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Września 2015, 08:58 »
Różności można wymyśleć na wieczór panieński lub kawalerski. Można albo samemu coś zorganizować albo zlecić to jakiejś firmie. U nas np. panieński - klub wrocławski i wynajęty chippendales, a kawalerski - świadek wymyślił paintballa i grillowanie w sali, w której mieliśmy robić wesele. Pałac oferuje organizację wieczorów dla par, które zdecydowały się na to miejsce. Oba wieczory bardzo udane :)

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Października 2015, 10:41 »
super pomysł z tym barmanem :D
mój panieński odbył się na naszej działce , siostra która była moją świadkową wszystko super przygotowała :)
zrobiłyśmy grilla, poplotkowałyśmy, później były jakieś konkursy z nagrodami
było miło tym bardziej, że ja nie chciałam się szlajać po  klubach

Offline marciaa122
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.05.2013
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Października 2015, 11:17 »
Co kto lubi. Kawalerski i Panieński zazwyczaj organizowane są w celu ostatecznego wyszalenia się, więc czasami warto pójść na całość tego właśnie dnia :)

Offline alicja90
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2 Marca 2016, 21:02 »
Już byłam na kilku wieczorach panieńskich, ale nigdy nie spędzałam go w SPA. A właśnie w przyszłym tygodniu wybieram się razem z koleżankami na babski wypad do spa. Rzadko kiedy mam okazje bywać w spa, a tam będą i zabiegi i masaże różne. Słyszałam, że będziemy mieć zajęcia nad morzem, no coś cudownego. A wieczorem , lampka wina dla każdej z Pań i zabawa z lat 80-tych do białego rana!
« Ostatnia zmiana: 29 Marca 2017, 23:08 wysłana przez zibi »

Offline Maylena

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 5 Marca 2016, 19:26 »
Teraz jest ogromny wybór, jeśli chodzi o organizowanie tego typu imprez. Praktycznie ograniczaja nas tylko zasoby finansowe:)

Offline halynka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Września 2016, 09:40 »
Dokładnie. Sporo można pokombinować po swojemu, żeby nie wyszło za drogo :) Nam się udało, bo wynajęłyśmy miejsca w hotelu i night club w hotelu Delfin to w Białej Podlaskiej. Pojechałysmy tam, zabawy same powymyslałyśmy, za częśc hotelową też nie dałyśmy dużo a był naprawdę dobry standard, impreza na całego. Trzeba po prostu mieć pomysł, znaleźć dobre miejsce i wszystko się uda :)