jezeli chodzi o nasz zwiazekto bylo nam ciezko gdyz studiowalismy w innych miastach moj luby w szczecinie ja w poznaniu pozostawaly tylko wekendy
no ale szczesliwie udalo mi sie skonczyc studia i wrocilam do szczecina kupilkismy mieskznako na kredyt ale niestety dalej jestemy w zwiazku na odleglosc gdyz moj luby wyjechal do norwegii i znowu jestem sama
no ale przynajmniej mam com robic intensywnie zajmuje sie przygotowaniami mam juz orkiestre sale (chyba:) fotografa (fotoreportaz ze slubu+sesja w plenerze+sesja w studio przed slubem) mamy kamerzyste zaklepalismy termin i godzine w kosciele i chyba mam tez sukienke
jezeli chodzi o kiecke to w czwartek ide na przymiarke mojej kiecki po przerobce kupuje ja od znajomej i jak to zwykle bywa to jest [pierwsza kiecka jaka zalozylam potem odwiedzilam wszytskie salony w szczecinie podobaly mi sie szczegolnie te w novii (la sposa, atelier diagonal) ale zostalam przy tej pierwszej suknia jest prosta jednoczescowa jasne ecru niedlugi tren naszywana koralikami
jezeli chodzi o foty to na razie kiepsko musze jeszcze sie doksztalcic:)
tak sie ciesze ze na forum jest strasznie duzo kwietniowych panien mlodych ale bedzie nerwowka po swietach wielkanocnych