Autor Wątek: Porządki z cerą przed ślubem...  (Przeczytany 1956 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nadia535
  • nowicjusz
  • *
Porządki z cerą przed ślubem...
« dnia: 23 Kwietnia 2015, 15:06 »
Witajcie Kochane! Mam wspaniałego narzeczonego za niecałe 2 miesiące nasz ślub:* I tak sobie pomyślałam że w tym wyjątkowym dniu chciałabym abym nie tylko ja wygląda pięknie ale również mój Luby.  chodzi dokładnie o zadbanie o cerę.  Mój Piotrek niestety poprzez treningi i ciągle zawody piłkarskie ma problemy z cerą.  Chciałabym aby wybrał się ze mną do kosmetyczki ale nie wiem jak go przekonać.  Ponoć polecana dla panów elektroporacja daje świetne efekty.  Chciałabym aby spróbował ale nie ma za bardzo argumentów. . Pomóżcie:)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odp: Porządki z cerą przed ślubem...
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Kwietnia 2015, 15:09 »
Co się tak znowu natrollilo???

Offline magdusia86
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Kwietnia 2015, 16:58 »
O kurczę, ja bym chyba szczerze powiedziała o co chodzi :) Elektroporacja to dla mnie nowość, ale chętnie poczytam o tym ,zobaczę może i ja się skuszę :D A z drugiej strony zdjęciach można wyretuszować więc i tak będzie dobrze :)

Offline Tallana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Kwietnia 2015, 19:51 »
Ale te kobiety niedogodne.  Ciesz się, że Twój narzeczony trenuje coś, przynajmniej dba o kondycję i formę.  Znacznie gorzej jest, jak w ogóle nie chce się ruszać tylko sięga po pizze i piwo.  Piłka nożna raczej nie ma ujemnego wpływu na cerę.  A co do elektroporacji, to jest podobna do mezoterapii tyle, że bezbolesna.  Chyba bardziej dla Pań niż Panów.

Offline kazik117
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.2015
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Października 2015, 12:06 »
Fajnie, że poruszasz temat pielęgnacji męskiej cery. Nie każdy salon, spa posiada ofertę dla panów a ja swojego lubego chciałam koniecznie wysłać do profesjonalnej kosmetyczki. Na szczęście w Opolu jest Arkadia SPa gdzie panowie nie czują się jak piąte koło u wozu tylko przychodzą na zabiegi im dedykowane :) Mój kochany był sceptycznie nastawiony jednak miłe panie kosmetyczki z Arkadii dobrze się nim zajęły więc wyszedł zadowolony i jeszcze piękniejszy niż zwykle ;)

Offline HankaS

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.05.2015
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Października 2015, 14:38 »
Niestety w przypadku mojego nie było mowy o męskim SPA - ale na szczęście cere ma niewymagającą i wystarczy, że się wyspał i wyglądał ok :)
Poszukuj. . .

Offline happy77
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2015
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Października 2015, 20:32 »
Ja polecam LPG - lipomasaż . Robiłam na moje pośladki bo chciałam usunbąć pomarańczową skórkę i pomogło . Na twarz też można . Podobno na każdą część ciała. Ja robiłam w Bydgosczy na Boya Żeleńskiego 25 w Meden Clinoic u pani Doroty. Poszukaj w waszym mieście może też mają

Offline emilka88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Października 2015, 10:15 »
Ja mam termin ślub zaplanowany na 24 października i już od wakacji staram się nawilżyć moją okropnie przesuszoną skórę na twarzy. Znalazłam fajny artykuł  na stronie http:wyciśnij-se syfa-na-nosie  z którego się dowiedziałam, że trochę się źle zabrałam za tą moją walkę z suchą skórą ponieważ bardzo ważne jest aby ją nawilżyć od środka, zaczęłam stosować się do rad o których przeczytałam i zauważam różnicę.
« Ostatnia zmiana: 29 Lutego 2016, 21:15 wysłana przez liliann »

Offline Salamandra
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16.03.2015
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Października 2015, 20:32 »
O cerę i sylwetkę niestety trzeba zadbać dużo wcześniej, bo takie działania na ostatnią chwilę mogą przynieść odwrotny skutek.

Offline SandraGorka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16 lipca 2016
  • Ślub w: Piekielnik
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Stycznia 2016, 00:16 »
Mężczyźni raczej większą wagę przywiązują do sylwetki. Nie słyszałam o specjalnych zabiegach przedślubnych z sprecyzowaniem na twarz dla Panów. Może warto aby slony wprowadziły je do swojej oferty. Wystarczy delikatne oczyszczanie twarzy, dobre nawilżenie i już się cera z ziemistej zmienia na wypoczęta i świeżą.