Autor Wątek: Wideofilmowanie Best Memories Nakło  (Przeczytany 1646 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mrt91
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2016
Wideofilmowanie Best Memories Nakło
« dnia: 9 Kwietnia 2015, 13:18 »
Witam :)
szukam opinii na temat Panów zajmujących się fotografowaniem i filmowaniem - Best Memories z Nakła.  Zastanawiamy się nad wybraniem ich na nasz ślub lecz nigdzie nie możemy znaleźć opinii na ich temat.  Może ktoś miał już przyjemność bądź nieprzyjemność współpracy z nimi ;)

Offline tygrysek6827
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: tajemnica ;)
Odp: Wideofilmowanie Best Memories Nakło
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Kwietnia 2015, 14:01 »
Bawiłam się na weselu, na którym byli obaj panowie - i fotograf, i kamerzysta.  Powiem tyle - Państwo Młodzi byli zachwyceni rezultatem, chwalili się albumem w całej rodzinie.  A to chyba najważniejsze ;)

Offline kasik25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.07.2015
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Kwietnia 2015, 09:33 »
Ja mogę polecić tych panów, moja kuzynka miała ich na swoim weselu i była bardzo zadowolona. Ponadto mówiła, że cenowo są w porządku, a ona brała pakiet foto i video. Zdjęcia jej oglądałam i uważam, że są bardzo ładne. Tyle mogę powiedzieć - mam nadzieję, że pomogłam ;-)

Offline mrt91
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2016
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Kwietnia 2015, 14:33 »
Dzięki za informacje ;) spotykamy się z nimi w przyszłym tygodniu, a cenowo są bardzo przystępni patrząc oferty innych firm :)

Offline owijek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2015
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Maja 2015, 11:33 »
Zobacz sobie film ekipy Bycze Filmy zrealizowali   są też niektóre sceny na youtube trzeba poszukać. Wydaje mi się, że takie realizacje filmów weselnych sa dużo ciekawsze niż to, co robią starzy kamerzyści w starym stylu, film musi byc trochę bardziej dynamiczny i ciekawiej zmontowany

Offline magna

• uzależniony
  • data ślubu: 27 czerwiec 2015
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Maja 2015, 18:51 »
Owijek...
Aż tak narzekacie na brak klientów...? Może to o czymś świadczy? Gdybyście byli dobrzy nie musielibyście sami sobie pochwał na forum pisać...