Autor Wątek: sukienka dla mamy - gdzie kupić?  (Przeczytany 1239 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline domi90
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.2015
sukienka dla mamy - gdzie kupić?
« dnia: 9 Kwietnia 2015, 10:34 »
Gdzie polecacie się wybrać z mamą po sukienkę dla niej? Jest osobą tęższą rozmiar 44 więc musimy znaleźć jakąś suknie w której będzie dobrze wyglądała :) dodam że jest już po 60tce a to też ma znaczenie przy wyborze sukni :)

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
Odp: sukienka dla mamy - gdzie kupić?
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Kwietnia 2015, 10:41 »
Na Zbożowym Rynku jest fajny sklep z konfekcją damską (obok kiedyś była Staropolska i kebab Bosfor), tylko ceny dość wysokie. My szukałyśmy z mamą też w Hannie (na Długiej i Gdańskiej), no i warto w ogóle przejść się Długą, bo tam jest wiele sklepów (tam w jednym z nich moja mama kupiła swoją sukienkę). A sukienkę poprawionową dla mamy kupiliśmy na giełdzie ;)

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Kwietnia 2015, 16:01 »
Moja Musia kupiła w Hannie na Gdańskiej, poprawki i dopasowanie robią w cenie

Offline Pudelek_29
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: Jesień
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Kwietnia 2015, 21:05 »
Moja mama, mimo ogólnej antykomuputerowej postawy, kupiła (z pomocą mojej siostry), suknię na Zelando.

Offline magna

• uzależniony
  • data ślubu: 27 czerwiec 2015
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Maja 2015, 16:15 »
Można też poszukać w sieciówkach typu Solar. W Bydgoszczy, w Drukarni jest też Caterina, bardzo fajny sklep, eleganckie, nowoczesne ciuchy, no tylko ceny do najniższych nie należą.

Offline Ann86
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.09.2015r.
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Maja 2015, 07:45 »
Ja też polecam przejść się Długą i wejść na Zbożowy Rynek :) Na zakupy zabrałam mamę i przy okazji ciocię, która chciała żebym wybrała jakąś sukienkę dla niej.  Najpierw weszłyśmy do sklepów na Zbożowym Rynku, (są dwa jeden ten większy, a obok mały i wygląda niepozornie, ale sukienki bardzo ładne i w rozsądnych cenach ;) ), potem przeszłyśmy się Długa, ale i tak wróciłyśmy na Zbożowy Rynek i tam obie Panie kupiły piękne sukienki  :)