Autor Wątek: fryzjer dla Pana Młodego  (Przeczytany 917 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline domi90
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.2015
fryzjer dla Pana Młodego
« dnia: 25 Stycznia 2015, 18:25 »
Drogie mężatki, czy Wasi mężowie też układali włosy u fryzjera? :)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
Odp: fryzjer dla Pana Młodego
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Stycznia 2015, 18:33 »
Mój zawsze się tnie w domu, ale na ten dzień szedł do fryzjera 8) jakby miał co układać, to pewnie by układał, on się ścina na 3 ;) wtedy chyba boki krócej ściął niż górę.

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Stycznia 2015, 19:33 »
mój też sam układał ;)

pare dni przed ślubem poszedł do swojej wypróbowanej fryzjerki się ostrzyc ( lepiej nie eksperymentować z kimś nowym przed samym ślubem :D )
a w domu już sobie sam ułożył ;) zresztą ma na tyle krótkie, że za dużo do układania nie miał  8)

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Stycznia 2015, 22:52 »
Mój miał układane włosy (ma włosy hmm półdługie?Takie z grzywką na bok) przez fryzjera, zresztą tego samego u którego ja się czesałam, jak i moja mama. Obstawiliśmy pół soboty ;D Wszyscy polecamy. Moje włosy (prawie do pasy) po upięciu trzymały się cała noc (we włosach miałam 60 wsuwek :D których w ogóle nie było widać i ich nie czułam). To nie był kok, tylko takie upięcie mające wyglądać na luźne, bo źle się czuję w "ulizanych" włosach. Mąż miał włosy prostowane i ujarzmione ;) Fryzjer to Marcin Witkowski przyjmuje na Glinkach w Intermarche. Wizytę u niego wspominamy do dzisiaj, bo to była najmilsza część z przygotowań :)

Offline HankaS

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.05.2015
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Stycznia 2015, 12:04 »
Jeszcze chyba nie byłam na takim weselu, żeby pan młody miał włosy układane przez fryzjera;D obcięcie kilka dni przed ślubem tak, ale jakieś układanie, czy coś to raczej nie;) ale w sumie wszyscy panowie mieli włosy krótkie i radzili sobie z nimi sami;)
Poszukuj. . .