Witam(y) Wszystkich Serdecznie!!!I stało się to , czego teraz tak bardzo pragnęłam

jesteśmy z mężem tacy szczęśliwi, normalnie rozpływamy się ze szczęścia
Nie było mnie 5 dni na forum i w czasie tych pięciu dni i nocek wydarzyło się tyle że aż trudno nam uwierzyć!
Ostatnią miesiączkę miałam 28 września i następna już nie przyszła, chociaż bardzo bolał mnie brzuch - zupełnie jak przed okresem więc myślałam że nic z tego, a tu taka niespodzianka. Nie spodziewaliśmy się że tak szybciutko nam pójdzie.
A przy okazji dziękuję za wszystkie kciuki
28 października (sobota) nie mogłam spać, obudziłam się już o 5.00

co dla mnie jest prawdziwym szokiem i rano przed ósmą pojechałam do apteki po test ciążowy, zrobiliśmy i wyszły piękne dwie grube kreseczki, foto poniżej :
Następnie w poniedziałek poszłam zrobić betę HCG i resztę badań (morfologia, OB, glukoza), żeby mieć pełen zestaw do pokazania lekarzowi
Beta wyszła piękna - całe 1504 !teraz znów zrobię w poniedziałek, żeby się upewnić że wszystko OK.
We wtorek 31 października byliśmy u mojego lekarza, który wiadomość potwierdził, serdecznie pogratulował i zrobił mi USG, na którym malutko było widać, bo pęcherzyk płodowy ale obiecał że za 3 - tyg będzie dużo więcej widać i słychać
Już nie mogę się doczekać!!!
Niestety znów podłapałam zapalenie pęchcerza

ale wygrzewam się w domciu pod kołderką i jestem dobrej myśli.
Na razie to tyle, zakładam liczniczek ale do nastepnego USG