Agaś,
wercia,
anulka33,
martulka,
klaudia,
redzia,
dziubasek,
KIKI,
merkunek,
asia,
anetka161,
Eva*,
Martaxyz11,
Anusia-szczecin,
jagodka24,
gosia-kwiecień,
monia, Dziękuję wam dziewczyny jesteście

Cieszymy się przeogromnie z tego powodu. Na szczęscie więcej brązowych plamek ni ma i całe szczęscie. Do lekarza i tak się wybieram nawet jak nie stwierdzi niczego konkretnego to przynajmniej zleci badania itd i na spokojnie je sobie zrobię. Tym bardziej że mam cukrzycę więc raczej nie powinnam czekac z wizytą. Dlatego tez wybieram się jeszcze do mojego diabetologa mam tylko nadzieję że w tym tygodniu będzie przyjmował. Jeszcze ciężko mi w to wszysko uwierzyć. Objawów prawie brak no poza brakiem @ oczywiście to właściwie często latam siusiu ale w nocy jeszcze nie wstaję, piersi hmmm może są ciut większe i bardziej wrażliwe ale sama nie wiem. Czuć czuję się w miarę dobrze biorąc pod uwagę że cały tydzień zdychałam w łóżku bo jakiś wirus paskudny mnie dopadł

Ale już jest lepiej. Prawdę mówiąc to spokojna będę jak się skończy 12 tydzień czyli pierwszy trymestr bedę miała już za sobą ale jestem dobrej myśli. Asiu data rzeczywiście urodzin rewelka ja chciałam mieć termin na 7 czerwca bo wtedy mam urodziny no ale się nie dało. Ale moja mam miała tez termin na 7 lipca ze mna i urodziła miesiąc wcześniej mam nadzieję że mój dzidziulek się nie będzie spieszył tak jak ja

Na spotkaniu rzeczywiście fasolka już była a ja wyrodna matka piwa się ożłopałam ojojoj

no ale kto wiedział że już jest. Wszystkim starającym śle fluidki`````````````````````