Autor Wątek: Najlepszy fotoreporter Bydgoszcz  (Przeczytany 2471 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline plotka28
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.08.2013
Najlepszy fotoreporter Bydgoszcz
« dnia: 5 Marca 2014, 22:47 »
Jesli szukacie fotoreportera na swoj slub goraco plecamy Piotra Ulanowskiego.
Piotr to prawdziwy mistrz! Swietnie wykonuje swoja prace, prawdziwy artysta, ktory uwiecznil najpiekniejsze chwile z naszego slubu i wesela.  Piotr byl praktycznie niezauwazalny wiec zdjecia wyszly bardzo naturalnie.  Cudowna wspolpraca i pelen profesjonalizm w kazdym calu.  P. s.  wart naprawde kazdych pieniedzy!
« Ostatnia zmiana: 5 Marca 2014, 22:48 wysłana przez Maja »

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
Odp: Najlepszy fotoreporter Bydgoszcz
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Marca 2014, 15:21 »
plotka - cieszę się, że jesteś zadowolona z fotografa, ale przyczyniłabyś się do rozbudowy bazy informacyjnej forum gdybyś coś napisała na temat kościoła, oprawy muzycznej, restauracji itp. Bo o niektórych rzeczach informacji jak na lekarstwo, a akurat o panu Piotrze czytałam tutaj wielokrotnie.

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Marca 2014, 15:32 »
Dokłądnie, napisała rzecz oczywistą, a najważniejszych nie umieściła ;)

Offline travan
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Marca 2014, 21:34 »
Czyżby autoreklama? Tak to wygląda?

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Marca 2014, 21:58 »

akurat panu Ulanowskiemu to autoreklama myślę, że potrzebna nie jest ;) zdjęcia bronią się same ;)

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Marca 2014, 23:59 »
Dlatego tym bardziej wątek uważam za zbędny. Wystarczyło dopisać swoją opinię do tematu związanego z usługami foto, gdzie o panu Piotrze można przeczytać sporo. Tak naprawdę takie posty robią antyreklamę, bo wiele osób może to odebrać jako pean wystosowany przez samego zainteresowanego. 

Offline plotka28
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.08.2013
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Marca 2014, 13:23 »
witam.  krotkie info, to nie byla autoreklama :) I wybaczcie, ale pierwszy raz jestem na forum:p oczywiscie napisze kilka slow o tym o czym pisaliscie. . .  pozdrawiam.

Offline Madzia_Z
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2014
« Odpowiedź #7 dnia: 7 Kwietnia 2014, 16:00 »
Witam :)  Chciałabym się podzielić spostrzeżeniami dotyczącymi wyboru fotografa (okolice Bydgoszczy). Biorę ślub w tym roku 31 maja, uroczystość planujemy w sumie już od ok dwóch lat.   Długo przeglądałam podobne wątki, oglądałam portfolia fotografów itd.   Nie byłam jednak zdecydowana, nic do mnie nie przemawiało.  .  , ale do czasu.   W sierpniu zeszłego roku moja najbliższa kuzynka miała ślub, wybór padł na jej fotografa :) Dlaczego? Profesjonalne zachowanie podczas całej uroczystości, miłe nastawienie do wszystkich gości, a przede wszystkim zdjęcia! MEGA! Nie widziałam jeszcze tak wspaniałych i pomysłowych ujęć.  .  .   Basia (wspomniana kuzynka) miała sesję plenerową w Łebie, na wydmach, później plaża, odważyli się wejść do wody.   Zdjęcia fantastyczne! Materiał otrzymali po ok.   3 tygodniach, z uwagi na szczyt sezonu i wszystkie soboty zajęte.   Po tym jak zobaczyłam fotoksiążkę i zdjęcia na płytach,  umówiłam się na spotkanie w celu podpisania umowy.  .   Za całą usługę przygotowania- wesele do 1:00 (ponad 1500 zdjęć - jak wspomniał Pan Kamil wszystkie poddane korekcie), 200 zdjęć obrobionych i 3 fotoksiążki 30x30- dla nas i dla rodziców płacimy 1900 zł! Ten sam pakiet z 1 fotoksiążką był za 1700 zł, Stwierdziliśmy więc że warto  dołożyć te 200 zł, bo nawet gdybyśmy sami chcieli zrobić pamiątkę dla rodziców, więcej niż 100 zł wydalibyśmy za pusty album.   W cenie mamy też sesję plenerową, całego osobnego dnia bez żadnych ograniczeń czasowych, w dowolnym miejscu w kraju! Możemy jechać nawet w góry bez żadnych dopłat, wystarczy że zapewnimy transport.  .   I chyba pojedziemy, od nastolatki marzy mi się plener nad Morskim Okiem :)  Jeszcze jedna rzecz sprawiła, że wybór padł na tą firmę.   Basia była na plenerze w Łebie 2 razy.   Pierwszego razu kiedy zajechali do Łeby, zaczęło padać.  .   Czekali ponad 2 godziny ale nie przestało.   Byli załamani, bo fryzura, makijaż, 3- godzinna podróż w jedną stronę, zależało im na tym plenerze.   Na szczęście fotograf zaproponował że może jechać z nimi jeszcze raz, bez żadnych dopłat! I pojechali :) Kamerzysta też obiecał że pojedzie raz jeszcze ale na końcu się wykręcił i nie pojechał.   Wydaje mi się że takie sytuacje z życia wzięte pozwalają podjąć najsłuszniejszą decyzję i dobry wybór.   Wiem że w firmie pracuje 2 fotografów i obsługują w sezonie ponad 40 ślubów.   O czymś to świadczy! Firma jest z Koronowa, ale na spotkania jeżdżą do Bydg.   Nie będę podawała nazwy,  być później osądzaną o reklamowanie.   Jeśli ktoś będzie zainteresowany to chętnie przekażę namiary.   Aaa dodam jeszcze że w cenie będziemy mieli  na sali rozłożone studio i  wykonywane zdj grupowe z gośćmi, Basia też miała, są świetnej jakości.   Mają różne gadżety peułki, okulary kapelusze, tablicę gdzie  można napisac życzenia dla młodych.   Fajna sprawa.   W tym roku jedna fotografka na Targach Ślubnych chciała za taką przyjemność 600 zł.    Przy wyborze fotografa, brałam tez pod uwagę sprzęt, tzn było to kryterium mojego narzeczonego.   No i tu też byliśmy miło zaskoczeni bo 2 aparaty na których pracują są warte ponad 30 tys zł.   Jak twierdzi mój narzeczony są najlepsze na rynku.   W czerwcu będę mogła napisać jeszcze coś więcej o wspomnianym fotografie, jak otrzymamy zdjęcia i będziemy po plenerze.  .  .   póki co przypomniało mi się jeszcze że fotograf podczas pleneru używa jakiejś dużej lampy, a nie tylko blendy jak większość fotografów.   Mówił nam że do tej lampy ma różne końcówki, jak to określił używane przez gwiazdy Hollywood :) W każdym razie tłumaczył że musi być 2 fotografów podczas pleneru żeby odpowiednio doświetlić zdjęcia, no i dźwigać ten sprzęt i że ta lampa umożliwia wydobycie pięknego słońca na zdj przy jednoczesnym zachowaniu jasnych postaci.   Mam nadzieję że moja opinia komuś się przyda, pamiętajcie że Ślub bierze się raz w życiu.   Warto zadbać o dobrą pamiątkę na lata.   Zdecydowałam się napisać, bo wiem sama jak długo się zastanawiałam.  .  .  Jeśli ktoś chciałby namiary, podam przez maila.   aniolek19880514@tlen.pl

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Kwietnia 2014, 16:03 »
Napisałaś ten sam tekst, skopiowany, w 12 wątkach na tym forum w ciągu ok. 2 godzin.
Jakże byśmy mogły pomyśleć, że to reklama  ::) ::) ::)

Offline Madzia_Z
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2014
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Kwietnia 2014, 17:27 »
Napisałam bo wiem jak teraz ciężko wybrać fotografa, biorąc pod uwagę ilość firm na rynku. Sama się bardzo długo zastanawiałam, dlatego stwierdziłam że mogę pomóc, a aby to zrobić skopiowałam tekst do różnych wątków ;) Odnośnie reklamy, wcale się nie wypowiadam, bo nie podałam ani nazwy firmy, ani numeru ani strony. Jaka to reklama? :) Jak to forum ma dobrze funkcjonować, kiedy chcące pomóc osoby od razu oskarża się o reklamę? Radzę się dobrze zastanowić. P.S Pozdrawiam