Autor Wątek: Szukam opinii o Zespole Muzycznym Trawers  (Przeczytany 2172 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eliza-Kalska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25-10-2014r
Szukam opinii o Zespole Muzycznym Trawers
« dnia: 1 Września 2013, 12:32 »
Witam

W przyszłym roku w październiku planuje z przyszłym mężem wesele, szukam opinii na temat zespołu Trawers. . .

Offline ewa-w
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14-09-2013r
Odp: Szukam opinii o Zespole Muzycznym Trawers
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Września 2013, 14:50 »
My na swoje wesele wybraliśmy właśnie ten zespół, byliśmy na balu na sylwestrowym 2012/2013 i nam się bardzo podobało, zapytaliśmy o wolny termin i okazało się że jest, umówiliśmy się na rozmowę żeby ustalić szczegóły i teraz odliczamy dni do naszego wesela. . .

Offline adammajewski
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Września 2013, 21:45 »
My już jesteśmy po weselu (15. 06. 2013) , jesteśmy zadowoleni, nasi goście też. . .  krótko powiem o godz 4. 30 bawiło się ok 40 osób z 70.
Wszystko to co było wcześniej ustalone zostało zrealizowane.  Mogę z czystym sumieniem polecić.

Pozdrawiam
Adam

Offline anetkaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.09.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Września 2013, 08:55 »
My mamy swoje wesele zaplanowane we wrześniu przyszłego roku, będzie u nas grał właśnie ten zespół, wybór mieliśmy łatwy.  Zespół Trawers grał na kilku weselach w mojej rodzinie i zawsze było fajnie. . . :)

Offline Kasia.D
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ------
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Września 2013, 12:54 »
Ja polecam zespół Trawers! Miałam wesele miesiąc  temu i goście świetnie si ę bawili i bardzo chwalili Panów.  Panowie od samego początku grali świetnie i na poprawinach również, robili krótkie przerwy i w ogóle muszę stwierdzić że jestem bardzo z nich zadowolona bo w końcu muzyka na weselu jest najważniejsza no oprócz Państwa młodych:):):)

Offline Iza.W
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.09.2014r
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Grudnia 2013, 10:22 »
Drogie koleżanki i drodzy koledzy.  Mamy zaplanowane wesele na wrzesień tego roku.  Mamy prawie już wszystko dopięte na ostatni guzik. 
Wczoraj zadecydowaliśmy który zespół będzie grał u nas.  Byliśmy na balu andrzejkowym z Zespołem Trawers i to on właśnie będzie zabawiał nas i naszych gości na naszym weselu.  ( Byłam z moim narzeczonym ostatnio na kilku weselach (granych przez inne zespoły) wiec mamy jakieś rozeznanie). 

Offline Magda.W
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.01.2015
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Stycznia 2014, 19:29 »
Może jakieś nowe opinie na temat tego zespołu??? Oglądałem film z wesela, ale szukam jakiejś opinii jeszcze.

Offline Magda.W
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.01.2015
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Maja 2014, 15:05 »
Cisza na forum. . :( Decyzje podjęta.  Wybraliśmy razem z moim przyszłym mężem zespół Trawers.  Mieliśmy możliwość posłuchać jak grali. . .

Offline Trawers
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Września 2014, 21:09 »
Zapraszamy na Andrzejki i Bal Sylwestrowy do Sali weselno-bankietowej lawenda w Szczecinie.