Autor Wątek: Nienakręcalne włoski  (Przeczytany 3232 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia_dz

• użytkownik
  • **
Nienakręcalne włoski
« dnia: 12 Października 2006, 11:46 »
Cześć dziewczyny!
Mam mały problem. Otóż szukałam po internecie (na forum również) jakiejś fryzurki dla mnie. Problem w tym że bardzo podobają mi się fryzurki z włoskami lekko nakręconymi i lekko spiętymi z tyłu. A że włoski mam proste i dość długie (jakieś 10cm za ramiona) to teoretycznie istnieje możliwość zrobienia takiej fryzurki. Chciałam zobaczyć jak wogóle będę wyglądać z kręconymi włoskami a więc nałożyłam pianke na mokre włosy, nakręciłam sobie je w domku na noc, rano nie rozczesywałam żeby były ładne, spryskałam porządnie lakierem żeby się trzymaly i.... wyglądałam naprawde ładnie........ przez pół godzinki. Nie pomogła pianka ani lakier. Po 30min albo odrobinkę więcej miałam prawie zupełnie proste włosy  :( . Powiedzcie mi prosze czy fryzjerzy mają jakiś sposób żeby te loczki utrzymały się na włosach przez całą noc? Nie chcę robić trwałej bo mocno niszczy włosy ale w ten jeden jedyny dzień chciałam wyglądać inaczej. Może słyszałyście coś na ten temat? Bo jeśli nie to chyba jednak będę szukać fryzurki na proste włoski

Zapraszam do mojego odliczanka: https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=5183

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Nienakręcalne włoski
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Października 2006, 12:09 »
spokojnie..

ja tez mam bardzo ciężkie na modelowanie i nakręcanie włosy

sa środki które sobie poradza .. spokojnie.. ale licz się też z tym,ze loki moga się nieco rozciagnąc po całodziennych i całonocnych harcach..

a mnie sie podobaja prostowane włosy  lekko podpiete.. mozna naprawde z takich włosów wyczarowac piekna fryzurke.. masz ten luksus ,ze nie bedą za szybko się tobie puszyc.. pomysl o tym..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline monia_dz

• użytkownik
  • **
Nienakręcalne włoski
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Października 2006, 09:29 »
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy  :D  Azzurra i Martini wyglądałyśce ślicznie. A Azzurra miała na główce dokładnie coś takiego co sobie wymarzyłam (kręcone włoski, lekko spięte, diademik i welonik). Po prostu prześlicznie  :mrgreen: Mam nadzieje że fryzjerki w Szczytnie również staną na wysokości zadania  :)

Zapraszam do mojego odliczanka: https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=5183

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Nienakręcalne włoski
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Października 2006, 10:32 »
Dobra feyzjerka zrobi wszystko na twojej głowie :D
ja mam włsoy do pasa i do fryzury ślubnje tez miałam krecone i było  ok. :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Nienakręcalne włoski
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Października 2006, 23:48 »
I jak tam ? Dłaś rade z włoskami ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -