Autor Wątek: Restauracja Atria w Goleniowie  (Przeczytany 2642 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anniar

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.06.2013
Restauracja Atria w Goleniowie
« dnia: 1 Lipca 2013, 21:08 »
Witam,

Nasze wesele odbyło się 08. 06. 2013 w restauracji Atria w Goleniowie, którą wszystkim gorąco polecam.
Było to wesele polsko-niemieckie i szczerze mówiąc mieliśmy na początku dużo obaw, gdyż mój małżonek bardzo słabo po polsku mówi zaś jego rodzina poza kilkoma osobami w ogóle nie zna języka polskiego.  Poza tym mieszkamy w Berlinie i studiujemy oraz pracujemy więc nie mieliśmy za bardzo głowy i czasu na dopilnowanie wielu szczegółów.  Właścicielka hotelu u restauracji Atria Pani Aleksandra Jelińska stanęła na wysokości zadania i wszystko pięknie przygotowała za co bardzo jesteśmy wdzięczni.  Obsługa hotelu i restauracji mówi po angielsku a niektórzy po niemiecku więc zagraniczni goście nie mieli problemu z porozumieniem się - a była ich połowa.  Sala jest piękna, pokoje hotelowe dla gości były na bardzo wysokim standardzie.  Niemieccy goście stwierdzili, że wiele hoteli w Niemczech nie ma takiego standardu jaki zastali w Atri.  Wszystkie potrawy był pyszne i świeże.  (Szczególnie polecam paszteciki własnoręcznie robione z barszczykiem oraz sałatkę z brokułów no i oczywiście torta jogurtowo malinowego :) ) Plusem był fakt, iż mogliśmy podać własny alkohol bez dodatkowych opłat zaś w prezencie od właścicielki mieliśmy zapewnioną limuzynę.  Reasumując właścicielka restauracji oraz obsługa są na najwyższym poziomie a także elastyczni oraz otwarci na potrzeby klientów.  Jeszcze raz wszystkim gorąco polecam. 

Offline _patka_

• Chuck Norris
Odp: Restauracja Atria w Goleniowie
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Grudnia 2013, 08:20 »
Tu rowniez zgadzam sie ze wszystkim!
Dorzuce jeszcze fakt, ze menu mimo, ze podane to i tak mozna modyfikowac wg wlasnych potrzeb i uznan. Pani Ola super doradza, widac, ze zna sie na tym co robi! A zeby bylo smieszniej to my skubowalismy 09.06.2012  :D

Offline ewa i radek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.04.2014
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Maja 2014, 13:01 »
Dnia 26. 04. 2014 odbyło się nasze wesele w restauracji Atria w Goleniowie.  Było bajkowo, cudownie i przepięknie.   O całą oprawę zadbała właścicielka P.  Ola- "dopieściła" każdy szczegół imprezy.  Jedzenie przepyszne (nie do przejedzenia:)), obsługa fantastyczna.  Goście się bawili, pili i chwalili.  Punktem kulminacyjnym były sztuczne ognie- wrażenia bezcenne- goście bardzo miło zaskoczeni.  Tym którzy zastanawiają się nad wyborem sali na swoje wesele możemy z całą pewnościa i życzliwością polecić Atrie. Dajemy 10 pkt na 10!!!

Offline Kajaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.10.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Marca 2015, 21:49 »
Witam! Nasze wesele odbyło się 11. 10. 2014 roku.  Na "Atrię" trafiliśmy zupełnie przypadkiem bo jechaliśmy obejrzeć inne miejsce.  Ogólnie to byłam załamana, bo nic mi się wcześniej nie podobało a nie chcieliśmy wykraczać poza 50km od Szczecina.  Gdy weszliśmy na salę pomyślałam sobie, tak. . !, tu może być moje wesele. . :).  I tak też się stało:).  Już przed weselem wiedziałam, że wszystko będzie cudowne, ponieważ Pani Ola od razu nam się spodobała, jej sposób myślenia, doświadczenie, pomysły ale i otwartość na propozycje młodych.  Bardzo dużo rozmawialiśmy, ale konkretnie, Pani Ola jest ciągle w kontakcie, zawsze pogodna i uśmiechnięta, bardzo spodobało mi się zdanie:"Pamiętaj, to jest Twój dzień, Ty masz się bawić a ja o wszystkim pomyślę i nad wszystkim będę czuwać".  I dokładnie tak było.  Sala jest przepiękna, przede wszystkim duża, przy 100 osobach jest wciąż wiele swobody, bardzo elegancka, szczególnie, kiedy robi się ciemno, tworzy się romantyczny klimat.  Jeśli chodzi o wystrój to każdy ma inny gust i Pani Ola to bardzo szanuje, my lubimy beże, kremy i tak też było.  Były piękne świeże róże, delikatne złote dodatki.  Wszystko tak, jak chcieliśmy.  Obsługa na najwyższym poziomie.  Goście przyjezdni mogli sobie dużo wcześniej przyjechać i na spokojnie rozpakować się w pokojach-jest sporo miejsc noclegowych.  Jedzeniem jesteśmy tak zachwyceni, że do tej pory wspominamy, co byśmy zjedli z "Atrii":).  Rewelacyjnie dobrane menu weselne, na prawdę słuchajcie się Pani Oli bo ona wie, co jest dobre:).  Jedzenia zostało bardzo dużo ale nic się nie zmarnowało bo wszystko zjedliśmy:).  Szaszłyczki, galarety, żurek na poprawinach-po prostu bajka, już nie wspomnę o wiejskim stole.  Z resztą wszystko było przepyszne, domowe, świeże.  Fajerwerki jako niespodzianka dla gości-świetna sprawa i miły przerywnik.  Na prawdę, konkretne fajerwerki!!! Bar (dodatek) również świetny pomysł Pani Oli, goście nigdy wcześniej czegoś takiego nie widzieli.  Super było napić się profesjonalnego drinka.  A było ich na prawdę sporo do wyboru.  Wielkie uznanie dla Pani Oli, ponieważ mogę się tylko domyślać, ile pracy wymaga organizacja tak dobrej imprezy weselnej, z czystym sumieniem polecam to miejsce każdemu.  Podsumowując, dla nas to miejsce to ideał.  Nasuwa się pytanie, czy mogłabym się do czegoś przyczepić? Jesteśmy bardzo wymagającymi klientami i moja odpowiedź brzmi:TAK.  Dla naszych gości mieliśmy zarezerwowany cały hotel.  Brakowało nam buteleczki wody mineralnej dla gości w pokoju, bo w apartamencie małżeńskim była i się bardzo przydała :).   

Offline ataga1006
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.05.2016
  • Ślub w: Goleniów
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Maja 2016, 17:18 »
Nasze wesele odbylo sie 14.05.2016. Byl to oczywiście najcudownejszy dzień w naszym życiu i to miedzy innymi dzięki Pani Aleksandrze wlaścicielce hotelu Atria która zadbała o każdy nawet najmniejszy szczegół.Wystrój sali,jedzenie,przepiękny pokaz fajerwerków to wszystko sprawiło że było cudownie a goście byli zachwyceni. Pełen profesjonalizm,polecam Atrię w 100%.

Offline pii

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2016-05
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Maja 2016, 17:00 »
To gratuluję i wszystkiego najlepszego  :)
Mów szep­tem, jeśli mówisz o miłości.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Maja 2016, 13:28 »
Byłam ostatnio, widziałam nową salę, powiększoną i bomba dla mnie! Dalej polecam, mimo, że menu koleżanka po mnie miała gorsze menu niż ja ;)