Witam! Nasze wesele odbyło się 11. 10. 2014 roku. Na "Atrię" trafiliśmy zupełnie przypadkiem bo jechaliśmy obejrzeć inne miejsce. Ogólnie to byłam załamana, bo nic mi się wcześniej nie podobało a nie chcieliśmy wykraczać poza 50km od Szczecina. Gdy weszliśmy na salę pomyślałam sobie, tak. . !, tu może być moje wesele. .

. I tak też się stało:). Już przed weselem wiedziałam, że wszystko będzie cudowne, ponieważ Pani Ola od razu nam się spodobała, jej sposób myślenia, doświadczenie, pomysły ale i otwartość na propozycje młodych. Bardzo dużo rozmawialiśmy, ale konkretnie, Pani Ola jest ciągle w kontakcie, zawsze pogodna i uśmiechnięta, bardzo spodobało mi się zdanie:"Pamiętaj, to jest Twój dzień, Ty masz się bawić a ja o wszystkim pomyślę i nad wszystkim będę czuwać". I dokładnie tak było. Sala jest przepiękna, przede wszystkim duża, przy 100 osobach jest wciąż wiele swobody, bardzo elegancka, szczególnie, kiedy robi się ciemno, tworzy się romantyczny klimat. Jeśli chodzi o wystrój to każdy ma inny gust i Pani Ola to bardzo szanuje, my lubimy beże, kremy i tak też było. Były piękne świeże róże, delikatne złote dodatki. Wszystko tak, jak chcieliśmy. Obsługa na najwyższym poziomie. Goście przyjezdni mogli sobie dużo wcześniej przyjechać i na spokojnie rozpakować się w pokojach-jest sporo miejsc noclegowych. Jedzeniem jesteśmy tak zachwyceni, że do tej pory wspominamy, co byśmy zjedli z "Atrii"

. Rewelacyjnie dobrane menu weselne, na prawdę słuchajcie się Pani Oli bo ona wie, co jest dobre:). Jedzenia zostało bardzo dużo ale nic się nie zmarnowało bo wszystko zjedliśmy:). Szaszłyczki, galarety, żurek na poprawinach-po prostu bajka, już nie wspomnę o wiejskim stole. Z resztą wszystko było przepyszne, domowe, świeże. Fajerwerki jako niespodzianka dla gości-świetna sprawa i miły przerywnik. Na prawdę, konkretne fajerwerki!!! Bar (dodatek) również świetny pomysł Pani Oli, goście nigdy wcześniej czegoś takiego nie widzieli. Super było napić się profesjonalnego drinka. A było ich na prawdę sporo do wyboru. Wielkie uznanie dla Pani Oli, ponieważ mogę się tylko domyślać, ile pracy wymaga organizacja tak dobrej imprezy weselnej, z czystym sumieniem polecam to miejsce każdemu. Podsumowując, dla nas to miejsce to ideał. Nasuwa się pytanie, czy mogłabym się do czegoś przyczepić? Jesteśmy bardzo wymagającymi klientami i moja odpowiedź brzmi:TAK. Dla naszych gości mieliśmy zarezerwowany cały hotel. Brakowało nam buteleczki wody mineralnej dla gości w pokoju, bo w apartamencie małżeńskim była i się bardzo przydała

.