Autor Wątek: Makijaż i fryzura w jednym salonie  (Przeczytany 3983 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2013
Makijaż i fryzura w jednym salonie
« dnia: 13 Czerwca 2013, 20:57 »
Witam

Dostałam ulotkę do skrzynki nowego fryzjera z Outlet Parku i mają pakiety ślubne. Fryz próbny i właściwy, makijaż próbny i właściwy, henna, manicure french i maskę na twarz w 1 tańszym zestawie lub to samo plus pedicure french i depilacja nóg, bikini i pach.

Ja mam zarezerwowany makijaż u Pani Nogal, ale nie mam w ogóle pomysłu gdzie się uczesać i się zaczęłam zastanawiać nad tymi pakietami. Tylko tak głupio bo skąd mogę wiedzieć czy ich usługi mi się spodobają, a kupować wszystko osobno wyjdzie drożej niż w pakiecie.

Czy ktoś się tam wybiera, albo może polecić DOBREGO fryzjera, który ogarnia warkocze dobierane, gdzieś w miarę blisko Łuczniczej gdzie pracuje Pani Nogal lub w ścisłym centrum? Nie chce mi się jeździć po całym Szczecinie w dniu ślubu, bo chyba nerwowo nie wytrzymam :P

Outlet kusi usługami w jednym miejscu i bliskością, ale nic nie wiem na temat jakości usług. Niby jest jeszcze czas, ale szybko ucieka

Offline netgirl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: niedawno
Odp: Makijaż i fryzura w jednym salonie
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lipca 2013, 13:57 »
Hej,

Mogę Ci polecić moją fryzjerkę, która dodatkowo zajmuje się też makijażami.  Ma wiele lat doświadczenia.  Trafiłam do niej z polecenia teściowej ;-) Ale okazała się świetna.  Przyjmuje w salonie na Bogusława przy Narutowicza.  Jak będziesz chciała namiary to daj znać na priv.

Offline compaq0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Listopada 2013, 22:33 »
Odświeżam wątek :) kogo polecacie w Stargardzie Szczecińskim?

Offline agateksik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Grudnia 2013, 09:57 »
Przeszukałam już fora itd ale możecie mi wypisać osoby które makijaż i fryzurę (lub razem) wykonują w taki sposób że nie sposób nie byc zadowoloną? :) Z góry dziekuję :)

Offline Domido
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.06.2016
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Czerwca 2015, 18:01 »
Czy ktoś mógłby polecić Fryzjera w Koszalinie, makijaż?

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Lipca 2015, 20:20 »
w Szczecinie polecam Beauty Center na Kopernika.wszystko w 1dnym salonie mozna zrobic:pazurki,make up,fryzurke slubna oraz nawet opalanie natryskowe