Autor Wątek: 10 dni do nowego szczęścia  (Przeczytany 4570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline boomba
  • użytkownik
  • **
10 dni do nowego szczęścia
« dnia: 5 Czerwca 2013, 08:43 »
Dziewczyny. Myślałam, że do końca będę dzielna i nie dam się ponieść nerwom, ale jak się okazuje nic z tego. Ślub mam za dziesięć dni, wszystko jest już przygotowane i omówione, a ja mam ciągle obawy, że wyskoczy coś niespodziewanego, a cała impreza okaże się wielką klapą i porażką. Zdaję sobie sprawę, że te uczucia są totalnie irracjonalne, i co z tego, jak nie umiem nad nimi zapanować?

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
Odp: 10 dni do nowego szczęścia
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Czerwca 2013, 11:42 »
nie przejmuj się, to normalne, że się obawiasz, czy wszystko pójdzie dobrze

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline boomba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Czerwca 2013, 22:12 »
Na razie nieco się uspokoiłam, a to za sprawą mego przyszłego męża, który staje na głowie wymyślając humoreski do wszystkich moich najczarniejszych scenariuszy. Pośmiałam się nieco i stwierdziłam, że co będzie to będzie. W końcu tyle babeczek bierze ślub i jest dobrze, wiec mam nadzieję, że i u mnie tak będzie. W sumie już niedużo tego czekania zostało :)

Offline boomba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Czerwca 2013, 11:57 »
Miałaś rację. Okazało się, że wszystko było ok. Z drugiej strony za nic nie oddałabym tego podekscytowania tuż przed ślubem i tych wszystkich emocji związanych z samą  imprezą. Wymarzyłam sobie ślub nad wodą, bo jak szaleć to szaleć, i spełniłam to marzenie. Było cudnie - Marina, restauracja, w której miałam wesele, jest tuż nad jeziorem. Woda, jachty, zieleń - totalny odlot. Mała uwaga dla tych, którzy robią wesele w lecie nad jeziorem: warto mieć odpowiedni zapas środków przeciwkomarowych :) My na szczęście mieliśmy - zadbał o to mój luby.

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Czerwca 2013, 16:38 »
no to gratulacje!! Cieszę się, że wszystko poszło zgodnie z planem :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015