Autor Wątek: SALON KOŁO ANTYKWARIATU DĄBROWA GÓRNICZA_ODRADZAM!!!!!!!!  (Przeczytany 3265 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magdaaaaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.04.2013
Witam,
odradzam wszystkim przyszłym Pannom Młodym wizytę w salonie koło antykwariatu w Dąbrowie Górniczej.  Właścicielka tego salonu jest nastawiona na oszustwo nawet w tak małej kwestii jak woalka.  Sama padłam ofiarą jej oszustw.  Zamówiłam u tej Pani woalkę.  W salonie posiadała jedynie kolor ecru, tak więc poprosiłam o TAKĄ SAMĄ tylko w bieli.  Podczas podpisania umowy Pani  poprosiła mnie o 100 zł zaliczki (koszt całkowity 200zł).  Termin realizacji opóżnił się o 2 tyg. , zero powiadomień i słowa przepraszam.  Kiedy wreszcie po moich telefonach i wizycie w salonie-pojawiła się" moja biała woalka"-  okazało się, że jest to inny model.  Wyglądjący jak sklejany na strychu, na szybko.  Oczywiście poprosiłam o zwrot gotówki.  Pani właścicielka udawała, że nie widzi różnicy oraz, że pieniądze nie zostaną mi zwrócone.  Natomiast różnice ona może poprawić tylko potrzebuje jeszcze czasu.  Po długiej kłotni i uwagach tej pani odnośnie tematów pobocznych (czyli salonu gdzie zamówiona została moja suknia)skończyło się na tym, że zostałam bez 100 zł i bez woalki. 
.  NIE POLECAM TEGO SALONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli chcecie sobie zaoszczędzić stresu omijajcie go szerokim łukiem.

Offline mulma

• nowicjusz
  • *
Odp: SALON KOŁO ANTYKWARIATU DĄBROWA GÓRNICZA_ODRADZAM!!!!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Maja 2013, 19:41 »
Dziękujemy za opinie, z pewnością ktoś to zobaczy.