Witam wszystkich:)
Planujemy wesele za rok i rzecz jasna chcemy się zdecydować na salę. Oglądaliśmy w ostatnim czasie sporo różnych sal weselnych, ale w "Zielonym Gościńcu" zostaliśmy miło zaskoczeni.
Zacznijmy od tego, że menu zaczyna się od 145zł/os i jest w tym obiad, 3 gorące kolacje, 4 rodzaje ciasta, tort weselny wedle życzenia robiony (właścicielka jest cukierniczką, tak jak jej mama), kawa i herbata bez ograniczeń, 2l/os napoju gazowanego, zimna płyta.
Dodatkowo w tej cenie przystrojenie sali jest gratis (pokrowce na krzesła, żywe kwiaty na stołach, szarfy itp), mają OKRĄGŁE stoliki co dla mnie było priorytetem:D, nie pobierają opłaty korkowej, mają pokój zabaw dla dzieciaczków, klimatyzacja, apartament dla nowożeńców gratis oraz samochód ślubny- granatowy zabytkowy jaguar GRATIS. . .
Moim pierwszym pytaniem było gdzie jest haczyk? Pani powiedziała, że mąż jest kolekcjonerem samochodów, mają dwójkę swoich maluchów więc komplet zabawek mają, babcia właścicielki uszyła pokrowce, a zaufana kelnerka ma magiel i pierze pokrowce i obrusy za pół ceny, ciasta i tort robi razem z mamą cukierniczką, hotel i tak jest czynny całą dobę, więc wesela to dla nich dodatkowy zarobek.
Co do sali, wydała mi się trochę mała, jednak lada dzień mają mieć remont, ma zostać poszerzona o jakieś 6m. Jest parkiet, miejsce dla zespolu, ale też wydaje mi się, że jest położone w takim niefortunnym miejscu bo zaraz przy korytarzu, wyjściu. . Całość po remoncie powinna wyglądać lepiej.
To czego chciałabym się dowiedzieć od osób, które miały okazję się tam bawić to jak smakuje jedzenie i czy jest szansa na zorganizowane tam eleganckiego wesela? Chodzi mi o wygląd sali, jak my byliśmy to sala była pusta, przygotowana pod remont. Każda informacja będzie dla nas cenna, ponieważ mocno zastanawiamy się nad wynajęciem "Zielonego Gościńca"