Kilka sal, które mogę polecić w Szczecinie i okolicach, na których bywałam w 2013:
Gościniec nad Ina w Żarowie pod Stargardem Szczecińskim- mieliśmy tam swoje wesele- super miejsce, bardzo klimatyczne, idealne na wesela w stylu rustykalnym, baza noclegowa na okolo 60 osob, jedzonko przepyszne, pani Magda bardzo pomocna- POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
UŚnieżków- piękna sala ( wystrój bardzo elegancki ) i pyszne jedzenie, blisko Szczecina, na uboczu. Choć o właścicielach są różne opinie, ja osobiście polecam, Pary Młode zawsze zadowolone na koniec, a najwięcej narzekają ci, co tam wesela nie mieli...
Dworek Hetmanski- smaczne jedzenie, jednakże moim zdaniem minusem jest ułożenie parkietu, wystrój jak kto lubi złoto-bordowy przepych- trzeba zobaczyć na żywo, czy się spodoba,bo zdjęcia na stronie nieco różnią się od rzeczywistości
Nord- ładny wystrój i dobre jedzonko

Ja jednak wolę miejsca bardzej na uboczu, tutaj umiejscowienie przy drodze jakoś do mnie nie przemawia, jednakże mają całkiem sympatyczny ogród z tyłu. Wygodą jest bliskość do centrum, jeżeli ktoś chce zaraz nieopodal jest kościół na Mierzynie.
Venus w Kobylance- polecam pod względem jedzenia ( tak tak jestem lasuchem

hahah Bo na weselu najwazniejsze jest jedzenie i dobra muzyka

USzymczaka Maszewo- smaczne jedzenie, duzo, przestronne sale z ładnym wystrojem.