Autor Wątek: Czy macie jakieś doświadczenia z kupowaniem sukni przez internet?  (Przeczytany 2607 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline boomba
  • użytkownik
  • **

Zastanawiam się nad kupieniem sukni ślubnej na Allegro. Na fotografiach wyglądają naprawdę cudnie, a ceny są całkiem przystępne - podobno dlatego, że sprzedający nie ponoszą kosztów sklepu. Ale mam pewne obawy, co do rzeczywistej jakości i czy faktycznie będzie dobrze leżała, nawet jeśli podam dokładne wymiary. Miałyście jakieś doświadczenia w tej kwestii?

Offline smoczyca008
  • nowicjusz
  • *
Odp: Czy macie jakieś doświadczenia z kupowaniem sukni przez internet?
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Stycznia 2013, 13:11 »
ja jestem też bardzo blisko tej decyzji ale nie na allegro a ... za  granicą bo to co w salonach kosztuje 2500 -5000 to na amerykańskich stronach znajdziesz za 200-400 euro z przesyłką i cłem jedyne czego potrzebujesz to czas :) a jak kupujesz w sieci zawsze masz prawo odesłać produkt w ciągu 10 dni o ile nie jest to Anglia i Portugalia o ile pamiętam

Offline boomba
  • użytkownik
  • **
Odp: Czy macie jakieś doświadczenia z kupowaniem sukni przez internet?
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Stycznia 2013, 14:03 »
Dzięki. Zupełnie nie wzięłam tej możliwości pod uwagę. Jak robisz? Przymierzasz suknię w salonie, szukasz modelu w którym wyglądasz bosko i szukasz go w necie, czy szukasz modelu i dogadujesz się z krawcową na ewentualne poprawki? Okazało się, że moja koleżanka robiła numer netem i krawcową. A suknia faktycznie wyszła jej boska.