Autor Wątek: Lila Park Dołuje Kościno - opinie  (Przeczytany 21929 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Migotka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18-08-2007
Lila Park Dołuje Kościno - opinie
« dnia: 7 Stycznia 2013, 18:30 »
Witam,

czy ktoś z Was miał wesele w Lila Park lub był na jakiejś imprezie tam zorganizowanej? proszę o opinie.

Z góry dziękuję.

Offline przemol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
Odp: Lila Park Dołuje Kościno - opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Marca 2013, 23:49 »
Mój kumpel miał tam wesele i powiedział mi ,że byli bardzo niezadowoleni z lokalu.  Ja byłem tam jedynie na rozmowie z właścicielem i nie przypadł mi do gustu .  Maruda do kwadratu w dodatku jeszcze wylicza jakieś dziwne rzeczy. 
I co ciekawe. . .  pobierają korkowe - 1zl od butelki. . .

Offline northwest
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012-08-04
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Czerwca 2013, 09:39 »
Witam serdecznie :) Nie zgodzę się z moim przedmówcą :)
Mieliśmy z żonką wesele tam w sierpniu zeszłego roku. . . .  Obsługa była bardzo miła, jedzonko pyszne. . .  Kelnerki i obsługa w czasie imprezy starały się jak mogły żeby goście byli zadowoleni. . .  Byłem tydzień temu na weselu kuzyna i w porównaniu do tego naszego (mówię o lokalu w tym momencie) - to było dużo słabsze :( Moim zdaniem dużą zaletą jest także to, że obsługa podchodzi do każdego Klienta indywidualnie, starają się dopasować i pomóc w każdym momencie organizacji wesela.  Serdecznie polecam :-)

Offline martusia1988
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013-03-03
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Czerwca 2013, 22:56 »
Miałam wesele tam w marcu i było super!! W internecie jest dużo pozytywnych opinii na temat tego lokalu - ja je mogę tylko potwierdzić.  Wesele było naprawdę tym jedynym, najpiękniejszym dniem w moim życiu!! Po przepięknym ślubie - prze udana impreza weselna!!  Obsługa stała na głowie żeby wszystko było tak jak powinno.   Polecam!! :)

Offline siwymak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013-06-27
« Odpowiedź #4 dnia: 3 Lipca 2013, 13:12 »
Nasze Weselne obyło się 27. 06. 2013.  Sala jest w najwyższym standardzie.  Bardzo dużym atutem jest przepiękna lokalizacja.  Pan kierownik starał się nam pomóc na każdym kroku.  Jedzonko i obsługa po prostu bajka!! Dziękujemy właścicielom sali, menadżerom, kucharzom i wszystkim który przyczynili się do naszego święta :)

Offline Julanka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Lipca 2013, 09:51 »
a jak tam jest z poprawinami, bo nie dopytaliśmy a na stronie nie mogę znaleźć informacji? ;)

Offline aserta
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2008-06-08
« Odpowiedź #6 dnia: 7 Października 2013, 22:19 »
Lila poleciła mi znajoma i nie żałuję swojej decyzji.  To co oferuje Lila Park jest warte każdej ceny :) (ja wybrałam ofertę weselną za 189zł/os: hxxp: www. lilapark. net/wesela/wesele-189-zl-os. html) Przepiękny i przestrzenny Hotel, sala i ogród.  Serdecznie gratuluje kucharzom za wyśmienite posiłki i właścicielom za zdobycie tak zgranego i rzetelnego zespołu pracowników.  Nasz dzień okazał się najpiękniejszym w życiu.  Polecam wszystkim!

Offline aserta
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2008-06-08
« Odpowiedź #7 dnia: 7 Października 2013, 22:21 »
poprawny link: hxxp: www. lilapark. net/wesela/wesele-189-zl-os. html

Offline Zindange
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2014
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Grudnia 2013, 11:49 »
Umówiliśmy się na rozmowę w sprawie wesela dzień po imprezie andrzejkowej, która się tam odbyła.  Pan, który się miał z nami spotkac nie pojawił się, pracownik próbował namierzyć go telefonicznie ale był nieosiągalny.  Porażka totalna.  Sama sala też nam się nie spodobała, za duża jak na nasze potrzeby, bez wyrazu i klimatu.

Offline ANNaG
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23 maj 2015
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Lutego 2014, 19:07 »
Ma ktoś jakies nowe informacje na temat tego lokalu?  Jedzenie? Kontakt z menagerem?

Offline david1963
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Kwietnia 2014, 10:59 »
Centrum Lila Park jest idealnym miejscem na wesela.  Jedzenie pyszne i dużo wędliny, które są własnym wyrobem Lila Parku.  Ogromna i bardzo ładna sala do tańca.  Wiem o tym, bo byłem z żoną na weselu mojej kuzynki.  Byliśmy na wielu weselach i stwierdzimy, że ten obiekt ma najładniejszą salę weselą.  Udostępniony jest duży i zadbany ogród.  Miejsce z klimatem.  Polecamy!

Offline Jola i Daro
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.05.2014
« Odpowiedź #11 dnia: 12 Czerwca 2014, 15:22 »
W centrum Lila Park bawiłam się na weselu mojego kuzyna.  Sala robi wrażenie, duża i bardzo ładnie udekorowana.  Jedzenia były bardzo smaczne   Kuzyn bardzo sobie chwaliła organizację.  Ja jeszcze panienką,  więc Lila Park na pewno wezmę pod uwagę 

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #12 dnia: 1 Grudnia 2014, 00:16 »
Szukam nowych opinie na temat tego lokalu. Proszę aby osoby z 1 postem siebie wypowiadał, bo będą dla mnie niewiarygodne.

Offline Julanka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #13 dnia: 6 Grudnia 2014, 22:11 »
Koleżanka robiła wesele w lipcu i z tego, co mówiła, to jedzenie bardzo dobre mieli i ogólnie opinię miała dobrą.
Po 22 sierpnia będę mogła więcej powiedzieć o tej sali ;)

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Grudnia 2014, 14:17 »
bylam tam jakos gosc.nic mi sie nie podobalo poza wiejskim stole i jego smakiem.nie polecam,a juz ciasta mieli wyjatkowo niedobre.

Offline prudi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.03.2015
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Lipca 2015, 23:30 »
Bardzo polecamy wszystkim Lila Park ! My mieliśmy wesele 14 03 2015r.  i do teraz jesteśmy nim  zachwyceni.  W wyborze sali kierowaliśmy się wieloma dobrymi opiniami w internecie o tym miejscu i muszę przyznać że się one potwierdziły.
Sala zachwyciła mnie od pierwszego wejrzenia, choć na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach co jest raczej rzadkością w tym wypadku.  To chyba jedna z najładniejszych sal w Szczecinie, a naoglądałam  się ich sporo.  Jedzenia było mnóstwo i bardzo dobre.  Obsługa uwijała się  bardzo sprytnie.  Sala bardzo przestronna dużo miejsca, a mieliśmy 160 gości:)  Przy tak dużej ilości wesel jakie organizuje Lila Park zawsze komuś może się coś nie spodobać, bo ze względu na brak wolnych terminów (wszystkie piątki i soboty były zajęte) sami zrobiliśmy wesele w marcu.

Offline metara
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Września 2015, 11:53 »
Ja jestem akurat z LilaParku zadowolona.  Wybraliśmy najtańszy wariant hxxp: www. lilapark. net/wesela/wesele-149-zl-os. html a i tak sprostał naszym oczekiwaniom.  Nie zamierzam drugi raz brać ślubu, ale Lila Park polecam wszystkim.  ;)

Offline Marzena321
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.05.2019
  • Ślub w: Lila Park
« Odpowiedź #17 dnia: 11 Października 2019, 12:59 »
Wiecie co czytam te opinie i myślę , że połowa nie widziała na oczy Lila Parku.Musiałam wtrącić się w ten wątek . Wyprawiałam tam wesele i jestem bardzo zadowolona z tego miejsca. Gdzie indziej wogóle nikt nie chciał zrealizować moich marzeń związanych z realizacją wesela.To jest bardzo romantyczne miejsce i ustronne miejsce. Ja wybrałam ślub plenerowy w ogrodzie Lila Parku. Moja bajka o weselu się zrealizowała. Kierownik jest profesjonalistą i dobrał naprawdę fantastyczną załogę do pomocy. Nikt łaski nam nie robił wręcz każdy dla nas był miły i uśmiechnięty. Sala była przygotowana tak jak chciałam , zmieścili się wszyscy goście a miałam ich 260 . Mogliśmy swobodnie się bawić do rana.Noclegi były przygotowane na czas . Pokoje były schludne i czyste z łazienkami. Za to mój apartament z mężem był fantastyczny. Smak jedzenia do dzisiaj wspominamy . I niedługo będziemy robić chrzest naszych córeczek. Tutaj możecie sobie podejrzeć stronkę i nie dajcie się zniechęcić kłamliwym opinią
« Ostatnia zmiana: 11 Października 2019, 13:00 wysłana przez zibi »