Jeśli chodzi o mnie to Pretty Women bym odradzała ja byłam tam 2 razy. Za pierwszym w sumie nie moge narzekać na obsługe, bo pani się mną nie zaiteresowała, wiec w sumie nie mam na co narzekać

a za drugim razem pani z takim fochem dała mi sukienke do przymierzenia, że szkoda gadać, to pytam czy może mają jeszcze coś podobnego? Na co Pani do mnie : " Przecież oglądała pani katalogi" wyszłam i aż mi było przykro. No ale cóż może ja tak trafiłam.
CMŚ no w sumie to szału nie ma, panie raczej miłe. Ale tak jak sztefcia_g mówi, panie bez inwencji
Natomiast jeśli chodzi o salon NOVIA to ja absolutnie polecam, fakt ceny mają wysokie, nawet bardzo. Ale obsługa jest fantastyczna (pozanałam 3 panie które tam pracują) i jestem zachwycona. Przymierzałam, tam 3 suknie, w kolejność 1,2,1,3,1,2,1, (zgadnijcie któą zamówiłam

)I panie nawet słowa nie powiedziały (poza pozytywnym) jak poprosiłam żeby mnie czwarty raz w tą samą suknie ubrały. A taka halka, a nie inna, a może jednak ta pierwsza będzie lepiej wyglądałam przy tej sukience. A panie uśmiechnięte i do mnie : "Nie ma problemu" "proszę bardzo" pośmiałysmy się, i ogólnie uważam że klimat w salonie NOVIA jest najlepszy ze wszystkich szczecińskich salonów