Ja też się dziwię trochę tym negatywnym opiniom o Akorze

AlicjaEwa dobrze pisze - bawili się u nas na weselu we wrześniu

My nie mieliśmy z managerkami hotelu żadnych problemów - wręcz przeciwnie, obie panie były bardzo miłe i pomocne, zwłaszcza tuż przed ślubem. Co do umowy - z góry uprzedzam,że nie wiem jak to wygląda teraz, ale jak my ją podpisywaliśmy to fakt, były tam chyba 2 zapisy niekorzystne z naszego punktu widzenia. Jednak odrobina negocjacji i wszystko dało się zmienić

Wiem, że hotel może nie spełnia wyśrubowanych, pięciogwiazdkowych standardów, ale my naprawdę jesteśmy zadowoleni,że nasze wesele odbyło się właśnie w tym miejscu.
Jedzenie było bardzo dobre, obsługa przemiła i na każdą najmniejszą prośbę naszych gości reagowała od razu i z uśmiechem na twarzy (a na niejednym weselu już byłam i nie raz musiałam oglądać sfochowane i obrażone oblicza kelnerek i kelnerów). Sala też jest bardzo ładna, do tego przestronna i na 100 osób (bo tylu gości bawiło się na naszym weselu) wystarczająca w zupełności

A co do otoczenia - jakie jest, każdy widzi. Nam to w zupełności nie przeszkadzało, a nawet powodowało, że absencja z tytułu fajki/ spacerów/ pogaduszek była ograniczona, a to już działało wyraźnie in plus biorąc pod uwagę frekwencję na parkiecie

My z naszej strony baaardzo polecamy hotel Akor jako miejsce na wesele