ooooooooooo
jest tego troszkę...
panny młode szczecin 2004 polecały sobie wzajemnie:
-Beata Jakubik -ul.pocztowa makijaż próbny (na miejscu) 80zł; ( z dojazdem do domu panny młodej) 100zł
- Beata "Indygo" u..makijaż "próbny" 35 zł , "ślubny" 60zł
- pasaż AZ - makijaż ślubny 100zł
- p. Dombrowska - fryzura + makijaż 300-350zł
- p. Bobrzyk tel. 6 - makijaż 60zł, fryzura 50zł ( fryzura i makijaż próbny drugie tyle)
- p. Kostańska fryzura + makijaż 250zł (lubuje się w loczkach więc jeżeli nie chcesz takiej fryzury to lepiej zaznacz jej to na początku żeby za chwilę nie mieć spiralek na głowie)
- Kamila Grzesik tel. makijaż - 50zł
........................................................................................
najwięcej achów o ochów zebrałą Beatka z "Indygo"
gosia juz żona:)))
[0.0.0.0] Temat: Re: Panny Młode 2004 Szczecin cz.II
wyslane przez gosia juz żona:))) dnia 2004-07-09 15:36:09
[przegladarka]
--------------------------------------------------------------------------------
pani beata jest do zlapania w salonie "indygo",za pasazem a-z.probny makijaz kosztuje 35 zl a slubny 60.dobre kosmetyki,dobra jakosc i zlota raczka do malowania-mozna zaufac w ciemno:)
acha i jesli nie jestes zadowolona ona bedzie poprawiala dokladala cieni,neutralizowala az bedziesz zadowolona:)acha!bardzo wazne...ja na codzien maluje sie lekko i bylam troche "zestresowna"bo wydawalo mi sie ze makijaz jest za wyrazisty ale zaufajcie jej jak powie ze jest wystarczajaco naturalny to tak jest-na zdjeciach wyszlo bardzo naturalnie jak bez make-up'u.
-makijaz-pani beata z salonu indygo ul.kopernika,wygladalam cudnie i inaczej niz na codzien,do dzis ludzie mowia ze bylam pieknie umalowana,ze wygldalam swiezo a przy tym podkreslila moje mocne strony...ach...i wcale nie mialam wczesniej probnego...mozna zaufac w ciemno...zreszta juz o niej(beacie) kiedys dyskutowalysmy.wazne zapisywac sie trzeba duzo wczesniej!!!!!
gosia
wyslane przez gosia dnia 2004-05-27 09:17:13
[przegladarka]
--------------------------------------------------------------------------------
czesc panny mlode,a zwlaszcza beti bo ty juz chyba najszybciej z nas bedziesz swietowac...ja slubuje za miesiac ale dopiero teraz trafilam na wasze forum a szkoda,bo uniknelabym kilku bledow
ja wyprosilam i wyszantazowalam:)makijaz u p.beaty w studio indygo
ul.kopernika za pasazem a-z(slyszalam od wielu osob ze ona pieknie maluje i
twarze i paznokcie,kosmetyki z z wysokiej polki-zreszta wy tez o niej dyskutowalyscie jakis czas temu)koszt 60 zl,proba 35,w tym
salonie moga ci tez zrobic paznokcie i fryzurke(z proba ok.100).absolutnie
polecam!!!
Magda
wyslane przez Magda dnia 2004-05-27 09:38:56
[przegladarka]
Ja też jeszcze nie mam wizażystki i bardzo sie cieszę że udzieliłaś tylu porad. Dużo pozytywnych opini słyszałam właśnie o P.Beacie i chyba tam też spróbuję.
aleksandra
wyslane przez aleksandra dnia 2004-05-28 00:26:59
[przegladarka]
Cieszę się , że do nas dołączyłaś.I jeszcze bardziej sie cieszę, że potwierdziłaś, że p.Beatka z Indygo jest świetna.Mnie polecila, ja Taka dziewczyna z Chanela, ale niewiedziałam ile kosztuje makijaż.Dzięki za wszystkie rady!
od moni
pani Beata Jakubik - makijaż ślubny(w tym próbny) 80zł.. z dojazdem do domu panny młodej 100zł ( z próbnym)
kosmetyki włoskiej firmy "damascar", bi-kor (ten od ziemi egipskiej)...
pani beata robiła mi makijaż wieczorowy(40-50zł) na wesele koleżanki... ja padłam około 4.00 a kiedy wstałam- makijaż był może nie pierwszej świeżości ale cienie trzymały się wzorowo bez brylenia czy wałkowania...