Autor Wątek: Ja tez chce byc mama....  (Przeczytany 5556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marta459

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.05.2010
Ja tez chce byc mama....
« dnia: 20 Października 2012, 08:53 »
Witajcie Kochane....
W maju podczas rezonansu magnetycznego wyszlo ze mam ''cos'' na jajnikach.... szybko pobieglam do mojego ginekologa.... ktory szybciutko wyslal mnie na badania krwi aby wykluczyc raka... po USG wyszlo iz to torbiel endometrialna na lewym jajniku a na prawym zwykla torbielka. W maju mialam usunieta ta torbiel bez uszkadzania jajnika bo jestem bez potomka w tym momencie wiec aby nie uszkadzac jajnika moj ginekolog zostawil jedna scianke torbieli na jajniku i postanowil abym brala  Visanne. W sierpniu po kontrolnym USG widac iz torbiel po tabletkach nie urosla poprostu sie ''zaszuszyla''. Postanowilismy ze zachodzimy w ciaze... tabletki zostaly odstanione w sierpniu... miesiaczka powrocila.... i narazie sie nie udalo... wiem ze tak od razu nam sie nie uda... tak na zawolanie i moga byc problemy... w necie naczytalam sie ze tylko 20 % kobiet z endometrioza zachodzi w ciaze i jakos mi sie tak przykro zrobilo... zaczynam zalowac ze nie zdecydowalam sie na ciaze jak bylam w kwiecie wieku....

Teraz pytanie do Was kochane.... czy sa tu kobietki ktore zaszly w ciaze majac endometrioze?