Witam serdecznie
Na początku odniosę się do wypowiedzi Krzysztofa. . szczerze współczuję, bo ja miałam wesele w tej samej firmie tylko na drugiej sali w Restauracji Zawisza w czerwcu 2012 i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona

. Jedzenie bardzo dobre, dużo i smacznie - goście bardzo chwalili, obsługa miła i pomocna, no i cena bardzo przyzwoita, bo z ciastem, tortem i jedzeniem wyszło nam 150 zł od os. Po weselu dostałam wszystko do domu spakowane, bo jedzonka zostało dużo i mieliśmy w domku na drugi dzień na poprawiny.
Ja zrobiłam wesele w tej Restauracji z polecenia, bo moje 2 koleżanki tez tam miały i własnie na Sali Olimpijczyk i były bardzo zadowolone.
Dlatego też piszę, bo mój brat ślubuje u nich w 2014 r. w sierpniu i nie mam wiedzy o tym, aby restauracji miało nie być bo 2 tygodnie temu podpisaliśmy tam umowę i byliśmy przy okazji na obiedzie sprawdzić jedzenie. Także wszystko jest ok.
Najbardziej dziw mnie fakt, że skoro Krzysiu byłeś nie zadowolony to przecież mogłeś się domagać jakiejś np. obniżki ceny ?/ z tego co wiem to u nich jest rozliczenie w poniedziałek po weselu ,my przynajmniej się tak rozliczaliśmy i wtedy można jeszcze na spokojnie porozmawiać.
Ja po moim weselu mogę spokojnie powiedzieć, że polecam Restaurację na Zawiszy.