Autor Wątek: RESTAURACJA OLIMPIJCZYK - ZAWISZA  (Przeczytany 5834 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krzysztof OLIMPIJCZYK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.06.2012
RESTAURACJA OLIMPIJCZYK - ZAWISZA
« dnia: 12 Sierpnia 2012, 19:34 »
Witam.
Chetnie obsmaruje tak lubiana na forach restauracje OLIMPIJCZYK NA ZAWISZY W BYDGOSZCZY.
Zdecydowanie nie polecam.  Slub mielimy 06. 2012r.
Zapewniano nas ze nasze wesele bedzie niezapomniane,ceny byly atrakcyjne,opinie na roznych stronach super, ale CZUJEMY SIE OSZUKANI.
- OBSŁUGA UKRADŁA NAM OK 20BUTELEK VODKI

- JEDZENIA BYŁO MNIEJ NIZ ZAMÓWILISMY I ZA KTÓRE ZAPŁACILIŚMY

- MIĘSO BYŁO OSZUKANE TZN.  ZAMIAST MIĘSA W KOTLETACH,ROLADACH,POLĘDWICZKACH ITP.  BYŁO ZWYKŁE MIELONE !  :-\

- O ZIEMNIAKI I FRYTKI TRZEBA BYŁO SIE BIC,MIMO ZE ZAMOWIONE BYŁO BARDZO DUŻO BO TO TANI ELEMENT MENU

- MIELISMY 6 RODZAI CIAST, KONKRETNIE JEDEN RODZAJ "HISZPANKA" ZOSTAŁ ZUPEŁNIE POMINIĘTY BO OBSŁUGA O NIM ZAPOMNIAŁA I NA STOLE NIE BYŁO GO WOGÓLE!!  JAK PO WESELU OBSŁUGA WYDAWAŁA CO ZOSTAŁO TO "HISZPANKI" MIELISMY 0,5 BLACHY!!!!

- NA WEJSCIU MIAŁ BYĆ CZERWONY DYWAN DLA PARY MŁODEJ, ALE GO ZABRAKŁO BO LEKKO PADAŁ DESZCZ I POWIEDZIANO ZE SIE NISZCZY!!   W EFEKCIE WCHODZILISMY PO MOKREJ TRAWIE

NIE POLECAM!!

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
Odp: RESTAURACJA OLIMPIJCZYK - ZAWISZA
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Października 2012, 10:59 »
aż sie wierzyć nie chce.
szczególnie to mielone w kotletach..
szczerze wspólczuje!

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24 września 2011
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Października 2012, 19:31 »
A mi się wierzyć nie chce, że tak być mogło. Sami organizowaliśmy tam wesele i tam pracują ludzie, którzy wiedzą co robią i robią to dobrze...

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Stycznia 2013, 12:21 »
ja rowniez mialam tam wesele i jestem bardzo zadowolona, jedzenia duuuzo, bardzo dobre,  zostalo sporo, obsluga pierwsza klasa - podali i zrobili wszytsko o co ich poproszono....  takze trudno mi w to uwierzyc ;d

Offline ptosia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.12.2014
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Stycznia 2013, 14:56 »
jak tak to czytam, to aż się wierzyć nie chce. . .  miałam tam studniówkę, wszyscy byli bardzo zadowoleni i, szczerze mówiąc, my też myślimy o tej restauracji na nasze przyjęcie po ślubie ;)

Offline mberry91

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 sierpnia 2014
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Lutego 2013, 17:14 »
rozmawialam z wlascicielka... niestety 2013 rok jest ostatnim na wesela, konczy im sie umowa w 2014.

Offline Zawiszanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ślub już się odbył
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Listopada 2013, 21:16 »
Witam serdecznie

Na początku odniosę się do wypowiedzi Krzysztofa. . szczerze współczuję, bo ja miałam wesele w tej samej firmie tylko na drugiej sali w Restauracji Zawisza w czerwcu 2012 i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona :). Jedzenie bardzo dobre, dużo i smacznie - goście bardzo chwalili, obsługa miła i pomocna, no i cena bardzo przyzwoita, bo z ciastem, tortem i jedzeniem wyszło nam 150 zł od os.  Po weselu dostałam wszystko do domu spakowane, bo jedzonka zostało dużo i mieliśmy w domku na drugi dzień na  poprawiny.
Ja zrobiłam wesele w tej Restauracji z polecenia, bo moje 2 koleżanki tez tam miały i własnie na Sali Olimpijczyk i były bardzo zadowolone.
Dlatego też  piszę, bo mój brat ślubuje u nich w 2014 r.  w sierpniu i nie mam wiedzy o tym, aby restauracji miało nie być bo 2 tygodnie temu podpisaliśmy tam umowę i byliśmy przy okazji na obiedzie sprawdzić jedzenie.  Także wszystko jest ok.

Najbardziej dziw mnie fakt, że skoro Krzysiu byłeś nie zadowolony to przecież mogłeś się domagać jakiejś np.  obniżki ceny ?/ z tego co wiem to u nich jest rozliczenie w poniedziałek po weselu ,my przynajmniej się tak rozliczaliśmy i wtedy można  jeszcze na spokojnie porozmawiać.

Ja po moim weselu mogę spokojnie powiedzieć, że polecam Restaurację na Zawiszy.

Offline Karola19xm
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 05.09.014
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Listopada 2013, 21:27 »
ja nie wybralam tej restauracji na swoje wesele ale bylam tam na weselu 3 lata temu i bylismy zadowoleni, jedzenia duzo i dobre, obsluga OK, sala ładna chociaz z zewnatrz nie ciekawie no ale nie wiem jak to teraz wyglada