Zjecie sukni jest w dziale z moda to Gerry firmy Herm's
Zdjecie obraczek i pierscionka jest w dziale z obraczkami, ale moge wkleic raz jeszcze
pierscionek Obraczki beda tak jak tutaj napisalam:
obraczki Co do przygotowan, slub bedzie w Warszawie wybralam juz bukiet o tym w watku z moda.
Dodatkowo mam welon, malowac sie chyba bede sama bo podobno dobrze to robie - w kazdym badz razie maluje kolezanki na ich sluby - od razu zaznaczam, ze nie mam zadnych kursow wizazu tylko moj zmysl i uwielbiam kosmetyki.
Fotografa i kamerzyste wybralismy w lutym - jesli ktos chce namiary - prosze o priva.
Ostatnio wybralismy miejsce na obiad poo slubie - (bo nie bedziemy miec wesela).
Wybralismy wstepnie hotel na spedzenie nocy poslubnej
W styczniu chyba kupilismy obraczki. Bedziemy do slubu jechac samochodem naszego fotografa, ktory uzycza nam go nieodplatnie.
Co jeszcze, mamy zaliczone nauki, poradnie, wszystkie swistki, odpisy aktu chrztu i info o bierzmowaniu, odpisy aktu urodzenia, zaswiadczenie o braku przeciwskazan do zawarcia malzenstwa, spisany protokol przedslubny, za tydzien odbieram swistek o wygloszeniu zapowiedzi (juz 1 mam za soba), bylismy zaklepac termin w kosciele.
Ogolnie to ja lubie zalatwiac wszystko jak tylko wczesnie sie da wiec generalnie to juz prawie wszystko mamy pozalatwiane. Pozostaje jeszcze ubranie lubego. Zaproszenia mamy takie do wypisywania ale sa sliczne i wygladaja jak recznie robione.
Uff, chyba za bardzo sie uzaleznilam od tego forum - non-stop tu siedze
Nie wiem czy o niczym nie zapomnialam, tak na szybcika zrobilam podsumowanie.
Przede wszystkim mam lubego i tylko to sie liczy. Strasznie go kocham