Autor Wątek: Biżuteria ślubna - bardzo proszę o Wasze zdanie :)  (Przeczytany 9770 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AniaK35
  • nowicjusz
  • *
Biżuteria ślubna - bardzo proszę o Wasze zdanie :)
« dnia: 12 Kwietnia 2012, 22:59 »
Dziewczyny, spełniłam swoje marzenie i otworzyłam internetową galerię z biżuterią ślubną wykonywaną ręcznie. . . podejrzewam, że powinnam to pytanie zadać zanim to zrobiłam :( ale chyba nigdy nie jest za późno na ocenę swojego przedsięwzięcia. . . dlatego mimo wszystko, dla pewności, mam do Was takie pytanie. . . czy mając w planach ślub, bierzecie lub wzięłybyście pod uwagę np.  ręcznie wykonaną biżuterię ślubną, z jak największą dokładnością i dbałością o każdy szczegół, niepowtarzalną, tworzoną wg Waszych marzeń, upodobań, itp.  ?
Czy interesuje Was tylko biżuteria najbardziej znanych firm, typu Apart, Yes itd. . . .
Mam nadzieję, że tu będzie większy odzew niż na innych forach :( Z góry serdecznie dziękuję za każdą odpowiedź :)
Pozdrawiam

Offline mada89
  • nowicjusz
  • *
Odp: Biżuteria ślubna - bardzo proszę o Wasze zdanie :)
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Kwietnia 2012, 17:34 »
Teraz dużo dziewczyn się w to bawi, ja miałam tez taką fazę w liceum :)

Offline AniaK35
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Kwietnia 2012, 20:07 »
Ale w co się bawi? ;) bo nie bardzo rozumiem odpowiedź na moje pytanie :)

Offline NIUTA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Września 2012, 15:29 »
Hej  :)
jeśli chodzi o mnie jak najbardziej i sama skorzystałam i jestem BARDZO zadowolona
miałam biżuterię o jakiej myślałam jaką sobie wymarzyłam niepowtarzalną i moją jedyną za duuużo mniejsze pieniążki jak bym zapłaciła w sklepie  ;)