Autor Wątek: "Odtąd już razem zawsze i wszędzie-tak miało być i tak niech będzie" moje 90 dni  (Przeczytany 2289 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.

Vitor de Lima Barreto
[/color][/color][/color]

Dokładnie tak zaczęła się nasza miłość :)
Zebrałam się w sobie i postanowiłam założyć własne odliczanie... i nie jest to prima aprilisowy żart ;) Nie wiem czy starczy mi czasu i czy nie będę zaniedbywać tego wątku, ale zawsze warto spróbować niż później żałować, że się czegoś nie zrobiło ;)

Ogólnie to zostało nam równe 90 dni do ślubu, a ja mam momentu, że czuję się mega zestresowana :( Natomiast mój P uważa (i w sumie ma rację), że ślub to szczęście i nie ma czym się stresować :)[/color]

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Pierwsza  :hello: :skacza: :skacza:

z miłą chęcią będę podczytywać Twoje odliczanko ;))

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
druuuuga ;D gtez bede czytac ;p
tak wiec kochana opisz nam tutaj nwas, dawaj fotki ;D my uwielbiaaaaaaaaamy fotki ;]

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ooooo!!

Witam!

Jak będziesz zaniedbywać wątek, to bedziemy Cię ponaglać, albo same zrobimy tutaj rozrubę! Nie przejmuj się ;)

:skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
I ja chcę dołączyć  ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline _patka_

• Chuck Norris
Ja tez dolaczam! fajnie, ze zalozylas swoje odliczanko :D zapraszam do mojego ;)

Offline femme

• bywalec
 :hello: Witam Wszystkich :)
Powiem Wam, że czuję, że powoli zaczyna się pełną parą machina załatwiania wszystkiego...
Właśnie dzisiaj przyszły do mnie zaproszenia, jutro je poskładam i może nauczę się wklejać zdjęcia ;D
a poza tym to zabieramy się za papierologię, jutro USC, a w środę ksiądz... Mam nadzieję, że nas nie wywali, że tak przed świętami przychodzimy, ale chcemy mieć go z głowy i żeby nam godzinę w końcu zaakceptował. Ja to się tak stresuję jak mam do niego iść...br... jak byliśmy za pierwszym razem to później musiałam odreagować :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hehe dacie rade z tym ksiedzem ;D
ja pojde do USC i ksiedza po swietach
a przypommnij gdzie macie wesele? ej kochana ty jestes z marianowa?

Offline _patka_

• Chuck Norris
my do ksiedza idziemy w czwartek, do USC tez w czwartek, Maciek ma luzniejszy dzien wiec od razu zapowiedzialam ze idziemy tu i tu :D tylko czekalam na taki dzien! ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
sorki pomylilam cie z inna dziewczyna na forum ;p boze tyle nas tu jest ze ja poprostu nei ogarniam niekiedy co gdzie i z kim pisze hehehe
 ;) 8) ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mogę i ja  ;D

Offline femme

• bywalec
mkarolinka witam :)
sylwusia085 stargard/sz-n  ;D
do księdza nie poszliśmy jednak :P wizyta na po świętach ;)
a póki co zaczynamy przygotowania do świąt, jak zwykle będzie lenistwo i obżarstwo... i jak tu zachować figurę do wesela ??? hm...

Offline SarCia11122

• bywalec
i jak idą przygotowania po świętach ? :D

Widziałam Cię wczoraj w galerii w Stargardzie :D

Offline femme

• bywalec
po świętach narazie odebraliśmy obrączki :skacza: teraz ciągle chodzę koło nich i otwieram to pudełeczko ;D
poza tym jesteśmy umówieni na spisanie protokołu, już się stresuję, bo my ze sobą już długo mieszkamy chociaż nie mamy wspólnego adresu, nie jesteśmy tu zameldowani, a nasze parafie są w miejscu zameldowania, a ks. zaczął wymyślać, że chyba zaświadczenie będzie potrzebne z tej parafii pod która niby teraz podlegamy.... bez sensu dla mnie, bo ja chyba tylko raz w tym kościele 'niby' parafialnym byłam... no nic, zobaczymy
dzwoniłam też do kamerzysty, żeby omówić szczegóły, ale ma się sam odezwać jakoś w maju :)
na dniach pozostaje nam ustalić menu itd......
a, i zaczynamy wkrótce kurs tańca ;D

Sara jak mnie widziałaś to czemu mnie nie zaczepiłaś? :) ja Cię nie widziałam :( szukałam sobie sukienki na poprawiny, ale oczywiście nic ciekawego nie znalazłam, jedyna w której w miarę wyglądałam to ta:

ale nie wiem czy taka pasuje na poprawiny, jakoś średnio jestem przekonana

Offline femme

• bywalec

wcześniej mi się coś nie wkleił ten link

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a jakie kupiliscie obraczki?
no i kto was bedzie nakrecal? ;D
moim zdaniem sukienka pasuje na poprawinki ;p

Offline SarCia11122

• bywalec
Mi też się wydaje że sukienka pasuje na poprawny ;))
pokazuj zdjęcia obrączek :D
a nie podeszłam  bo mi tylko śmigłaś. ;)

Offline femme

• bywalec
próbowałam zrobić aparatem zdjęcie obrączek, ale złe światło z lampą pada, bez lampy za ciemno, a na koniec mi bateria padła :-\ wklejam wiec zdjęcie ze strony inter.

takie mniej więcej, tylko nasz mat jest gładki :)
poza tym... spisaliśmy protokół :D poszło w miarę dobrze ;D jeszcze jedne nauki i poradnia ;)
a co myślicie o tej sukience na poprawiny:

Offline Pandi
  • maniak
Nie było mnie jeszcze tu ....  ??? ??? ojj, juz sie nawracam ! Obraczki macie z matem ?? Nam sie takie marzyły, ale w wersji satynowanej - tylko, ze podobno trzeba je odswiezac co jakis czas i skonczyło się na tradycyjnych ;).
A sukienka - myslisz o kolorowej wersji ? Mi sie pastele marza, ale wybor poki co kiepski  :-\

Offline _patka_

• Chuck Norris
obraczki sa ladne, sukienka tez super, uwielbiam ten kolorek :)

Offline SarCia11122

• bywalec
obrączki bardzo ładne :) my mamy podobne ;)
a sukienka też ładniutka ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mi sie sukienka tez bardzo podoba ;]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
jak mogłam do Ciebie jeszcze nie dołączyć ? czy mogę :) ?

Offline femme

• bywalec
przyszłazono oczywiście, że możesz :)
ostatni brakuje mi czasu na swój wątek, ale to dlatego, że praktycznie każdego dnia o ile nie pracuję na popołudniową zmianę, mamy coś do załatwienia..a czas ucieka...
mieliśmy zamieszanie z kamerzystą, ten którego mieliśmy mieć nagle zrezygnował- bo ma jakiś pilny wyjazd... no i tak w kilka dni pozostało mi szukać drugiego :( jutro jesteśmy z jednym umówieni, chyba cud, że termin jeszcze nie był zajęty ;) mam nadzieję, że będzie ok :)
poza tym musieliśmy obrączki wymieniać, bo okazało się pod lupą, że są za mało wyszlifowane...
eh... oby dalej szło z górki ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
jakby co to znam jednego dobrego, z ktorego znajomi byli zadowoleni i też go wzięliśmy, a może będzie miał wolny termin-swoją drogą współ czuję - niefajnie, że Was tak zostawił bez załatwienia kogoś innego... obrączki to raczej przy tym pikuś :)

Offline femme

• bywalec
pszyszłazono dziękuję, ale już podpisaliśmy umowę z nowym kamerzystą :) pokazał nam jak mniej więcej wygląda film kręcony przez niego, zastrzeżeń nie mieliśmy, a że cena też całkiem fajna, to zdecydowaliśmy się :) a ten 'pierwszy' jak do mnie dzwonił to podał mi namiary na 'swojego' którego on nam załatwił niby w zastępstwie, ale jak zadzwoniłam do tego pana okazało się, że ma zajęty termin :-\ no ale tak to jest, to był znajomy znajomego, miało być tak pięknie a wyszło jak wyszło... dobrze, że nie mieliśmy zbyt dużego ciśnienia na kamerę, bo inaczej bym się mocniej zezłościła :P

Offline SarCia11122

• bywalec
dobrze że w ogóle znaleźliście kamerzyste tak krótko przed ślubem :) jak idą dalsze przygotowania ? :)

Offline femme

• bywalec
eh, średnio :-\ czekamy na potwierdzenia-do jutra termin, oczywiście większość osób nie dzwoni :( smutno mi, bo parę osób odmówiło, w tym np. mój chrzestny ze swoja rodziną; mieszkają co prawda daleko i wiadomo, że podróż by kosztowała itp. ale myślałam, że chociaż on przyjedzie....
w sobotę idziemy kupować ubranie dla PM, stresuję się jakby to miało być dla mnie ;D
musimy wybrać cukiernię, bo naszym zezowatym szczęściem ta którą wcześniej wybraliśmy nawaliła :-\ dziewczyny ze stargardu-może macie znacie którąś godną polecenia? zastanawiałam się nad Michaelem ???

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Cześć Przyłączam sie i ja..  ;D

Cukiernia cukiernia hmm w galerii w Sowie mają pyszne ciasta ale nie wiem jak jest cenowo w porównaniu do Michaela, na Mickiewicza jest "Tereska" jeszcze ale też nie wiem czy tam dobre :) Ja na szczęście mam to z głowy bo sala to załatwia.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Jeszcze Jacek i Placek ;)