Autor Wątek: xxx - prośba o podanie nazwy zespołu nr 8 z tej agencji  (Przeczytany 1490 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hubert

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012 r.
Witam wszystkich forumowiczów.  Na początek mam prośbę, z racji mojego wesela w 2013 roku poszukuję zespołu na wesele.  Znalazłem Agencję Stage Music, która na swojej stronie  nie podajemy adresów stron www oferuje kilka zespołów za swoim pośrednictwem.  Ja jednak nie chciałbym płacić agencji prowizji i zamówić zespół osobiście.  Czy macie jakieś namiary na zespół numer 8 na tej stronie??? czy znacie jego nazwę?? Z góry dziękuję za pomoc.  Pozdrawiam.  Hubert
« Ostatnia zmiana: 1 Kwietnia 2012, 19:22 wysłana przez .:Anka:. »

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
Odp: xxx - prośba o podanie nazwy zespołu nr 8 z tej agencji
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Kwietnia 2012, 21:20 »
A to czemu nie chcesz przez agencję ? Przecież to proste, chce Ci się robić śledztwo ?

Offline Hubert

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Kwietnia 2012, 21:23 »
może bedzie prez agencje, moze nie.  to bedzie zalezalo od wielu czynnikow ale zostwmy to bo to osobny temat.  Poki co zalezy mi na nazwie zespolu i obejrzeniu np ich strony bo lubie grac w otwarte karty ;)

Offline Hubert

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Kwietnia 2012, 08:16 »
ok juz mam rozwiazanie.  Zepol nazywa się Rekultywacja badz tez 315.  Maja swoja strone internetowa i mozna ich wynajac bez agencji.  Zatem przy takiej samej jakosci swiadczenia uslugi (oraz warunkach umowy) placimy DUZO mniej pieniedzy. 

pozdrawiam

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Kwietnia 2012, 08:27 »
ok juz mam rozwiazanie.  Zepol nazywa się Rekultywacja badz tez 315.  Maja swoja strone internetowa i mozna ich wynajac bez agencji.  Zatem przy takiej samej jakosci swiadczenia uslugi (oraz warunkach umowy) placimy DUZO mniej pieniedzy. 

pozdrawiam

Wobec tego agencja jest do d...

Normalnie układ powinien być taki że to zespół płaci agencji prowizje a cena jest zawsze taka sama czy z agencją czy bez.

Offline GeriavitDrinker
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 5 Kwietnia 2012, 10:11 »
...Zatem przy takiej samej jakosci swiadczenia uslugi (oraz warunkach umowy) placimy DUZO mniej pieniedzy. 

To super. Fajnie, że Ci się udało dużo taniej załatwić :)
Możesz mniej więcej procentowo określić ile drożej byłoby przez tę agencję?

8)

Offline Hubert

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 5 Kwietnia 2012, 23:06 »
25%

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Maja 2012, 07:56 »
Zgadzam się z przedmówcami :) Miała już nie raz do czynienia z agencją i niestety za każdym razem wiązało się to z nieprzyjemnościami. Moim zdaniem szkoda pieniędzy.
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G