Autor Wątek: sala wiktoria gp tychy  (Przeczytany 4800 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zdziwiona1000
  • nowicjusz
  • *
sala wiktoria gp tychy
« dnia: 27 Marca 2012, 10:59 »
cześć dziewczyny,
 czy macie może jakieś informacje na temat sali Wiktoria gp w Tychach? mam zamówione wesele na ten rok, ale zauważyłam, że mają bardzo dużo złych opinii :-[ i zaczęłam się martwić czy będzie wszystko w porządku bądź co bądź w najważniejszym dniu życia.  Wydaje się ok, ale dużo osób pisze że mają złe jedzenie i obsługę.  Sama nie wiem co o tym sądzić , czy nie szukać nowej sali, ale to nie takie łatwe o tej porze roku.
Jeżeli któraś z Was miała tam wesele napiszcie jak było please, czekam z niecierpliwością  :) może mnie uspokoicie.

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
Odp: sala wiktoria gp tychy
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Maja 2012, 18:10 »
Mieszkam niestety w okolicy tej sali i również słyszałam negatywne opinie:(
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline młoda zona
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 230612
Odp: sala wiktoria gp tychy
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Lipca 2012, 16:49 »
witam wszystkie poszukiwaczki sal weselnych, mogę przekazac kilka wskazówek jesli chodzi o tą salę-Wiktoria Tychy, byłam tam na weselu u rodziny, poza ceną -jak mówili zawrotnie niską :) wszystko w cenie, dlatego wybrali tą salę, jasama żadnych plusów nie widziałam, sala mała i ciasna na więcej niż 60 osób nie polecam, problem z klimatyzacją jeśli w ogóle jest, jedzenie przeciętne, wystój sali zblizony do remizy czy ogródków działkowych, zależy co dla kogo jest ważne:)