Ja tez jestem estetka i wierz mi ze objechalam praktycznie wszystko w Szczecinie i w momencie kiedy sala mi sie podobala, byla albo za mala lub budynek z zewnatrz dawal duzo do zyczenia, czy tez w odwrotna strone budynek przepiekny, a sala niczym sala na dzialce. Willa Ogrody lub Willa West Ende sa piekne z zewnatrz to fakt ale w srodku niestety w porownaniu z Ambasadorem wypadaja bardzo blado - sale male a wystroj ich przypomina wczesne lata 90'.
Moge powiedziec Tobie ktore miejsca sa ladne w srodku i ladne na zewnatrz, w zaleznosci od ilosci osob: wesele do 40osob Hotel Atrium: sala, budynek, menu; Park Hotel:sala, budynek (niestety menu drogie i niezbyt smaczne-bylam tam na jednym weselu); Vivat: tutaj juz wesele moze byc na 120osob, sala typowo weselna ale bardzo ladna i czysta, z zewnatrz budynek ladny, zadbany jak i ogrodek (fontanna przed wejsciem, plac zabaw dla dzieci, miejsce do parkowania, duzo zieleni), menu dosyc dobre.
To sa miejsca w Szczecinie ktore spelniaja Twoje wymagania (tak mysle). Dlatego przy moim wyborze wahalam sie pomiedzy Vivatem a Ambasadorem (tak jak mowilam sala wziela gore nad wszystkim, oraz lepsze menu). Do tego przy weselu w Vivacie warto by bylo zapewnic gosciom jakis dojazd do centrum po weselu (wiadomo jak jest z taxowkami w nocy z soboty na niedziele a zwlaszcza dojazd do takiego miejsca, nawet na telefon). Ambasador jest w centrum, postoj taxi za rogiem, wszedzie blisko, wiec nie musze sie juz martwic o powrot gosci do domu.
Dziekuje raz jeszcze za Twoja odpowiedz i czekam na wieksza ilosc komentarzy dotyczacych mojego zapytania.
Pozdrawiam