Dzieki dziewczynki za milusie pościki :] No wiec tak :]
Napisze co mamy załatwione :]
- zaproszenia wypisane, gotowe do rozdawania i wysyłania [zdjecia robiłam na szybkiego]
- obrączki zakupione: są tradycyjne, bez zbędnych wzorków czy czegokolwiek; jakos sie złozyło tak, ze mamy prawie ten sam rozmiar obrączek, wiec Tomek wybral sobie ciut szerszą od mojej, są cudne
- sala jest zarezerwowana juz jakis czas temu; niestety mam tylko jedno foto, ale moze wybiore sie tam z aparatem i cos popstrykam konkretniej; w kazdym razie jest tak bardzo ładnie, ładniej niz na fotce
- orkiestra jest - dzis jedziemy spisac umowe; jest to para okazalo sie potem , ze znajomych, tzn. mojego kolegi tata i tesciowej kolezanka ze studiów
- fotograf i kamerzysta pracuja w naszej telewizji kablowej;
- suknia bedzie bardzo podobna do tej na zdjeciu, nie wiem jeszcze co z welonem i dodatkami;

;
poki co mam jeszcze biustonosz, ale i tak bede szukała jeszcze innego

- formalności w USC dokonane, u księdza w zasadzie tez. Zostało nam jeszcze jedno spotkanie z doradczynią pod koniec sierpnia i to bedzie koniec
- nocleg: w zasadzie jest załatwiony, choc są pewne wahania ze strony mojej mamy - to mnie troszke drazni, ale zobaczymy co bedzie dlaje

- garnitur Tomka, koszula i buciki zakupione

Wygląda w nim niesamowicie
- auto jest wybrane :] to samochód mojego Tatusia

- fryzjerka jest

a ja jestem w trakcie zapuszczania włosków :]
Narazie nic juz nie pamietam

DO załatwienia pozostaje:
- dodatki do sukni, no i wiadomo samo jej uszycie, ale juz sie robi

- buty
- kosmetyczka
- napoje + alkohol
Chyba sie gubię troche w tym wszystkim, bo nic mi do głowy w tym momencie nie przychodzi
C.D.N.