no u nas ruszyly w sumie w listopadzie zwiedzilam chyba wszytkie restauracyjki w warszawie i okolicach; czasami to az sie chcialo plakac to co widzialam np a wmawiano mi ze zmiesci sie tu ok 80 os chyba jak beda siedzieli sobie na kolanach... poza tym chcielismy aby sala nie miala miliona balonow itp chcielismy zeby sama w sobie juz miala klimat
w koncu w marcu wybralismy i zarezerwowalismy sale... pozniej zalatwilismy fotografa i jakos ostatnio kamerzyste.. teraz jestem w fazie szukania dzwonienia umawiania sie z dj... moj misiek sie smieje ze moge juz zalozyc czarna liste kogo nie polecam a kto jest ok
chcielibysmy aby ten dzien byl naprawde taki jaki bysmy chcieli ale tez zeby nas to nie kosztowalo majatek... a trzeba poswiecic sie temu..
no w sumie nie chcialabym sie bawic w pomieszczeniu gdzie nie ma okien dziwnie bym sie czula.. mysle ze znajdziecie to czego szukacie... z doswiadczenia wiem ze trzeba pojezdzic poogladac poszperac na forach co pisza porozmawiac z wlascicielem... trzymam kciuki... pozdrawiam