Autor Wątek: --->LIPCOWE PANNY MłODE :*  (Przeczytany 12553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malina:)

• nowicjusz
  • *
--->LIPCOWE PANNY MłODE :*
« dnia: 8 Czerwca 2006, 13:54 »
[shadow=violet][/shadow]WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH A W SZCZEGOLNOSCI PANNY MLODE KTORE W LIPCU BIEZACEGO ROKU WYCHODZA ZA MAZ.JA SAMA WYBRALAM LIPIEC NA MOJ NAJPIEKNIEJSZY DZIEN W ZYCIU.29 LIPIEC 2006 MOJA WAZNA DATA W TEGOROCZNYM KALENDARZU.POSTANOWILAM ZAWIAZAC NA TYM FORUM SWOJ TEMACIK PONIEWAZ PRAGNE Z LIPCOWYMI PANNAMI MLODYMI POPLOTKOWAC TROSZKE NA TEMAT NASZYCH UROCZYSTOSCI SLUBNYCH I WESELNYCH.NO I MOZE TROCH WSPOLNIE SIE PODENERWOWAC BO NIEWIEM JAK WY ALE JA ODZUWAM NIEWIELKI STRES .TAK BARDZO CHCE ZEBY WSZYSTKO BYLO CUDOWNIE I PIEKNIE ZEBY WSZYSTKO SIE UDALO I ZEBY WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI.CZEKAM NA WASZE POSCIKI.POKI CIO  :D  PAPATKI
29 LIPIEC-NASZ WIELKI DZIEN
 DARIUSZ & MALWINA

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Czerwca 2006, 14:03 »
A Panowie Młodzi mogą być też do tych plot?
Witaj na forum, masz sporo czytania bo w lipcu sporo forumowiczów ma śluby ;)
No i staraj się wyłączyć CapsLock'a, lepiej się będzie czytac Twoje posty. Pozdrawiam

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Czerwca 2006, 14:13 »
[shadow=blue]No jasne ze moga byc i panowie.Dzieki za rade.jak mozesz to bardzo prosze powiedz mi jak wklejac zdjecia-np chce sie przedstawic i dac swoje zdjecie ale nie wiem jak bo mozna tylko male obrazki doradz papa :oops: [/shadow]
 DARIUSZ & MALWINA

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Czerwca 2006, 16:13 »
Malwino poczytaj tutaj  https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=2381&postdays=0&postorder=asc&start=0    a potem to juz nic tylko wklejaj do woli :)

• nowicjusz
  • *
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 8 Czerwca 2006, 17:14 »
jak widac nie wyszlo mi.niewiem czemu robilam krok po kroczku :oops:  :D
 DARIUSZ & MALWINA

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 8 Czerwca 2006, 17:18 »
Moze Ci pomóc  :?: Jak by co mozesz mi przeslac fotki na maila i je wkleje albo probuj sama dalej :)

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 8 Czerwca 2006, 17:49 »
oki to podaj maila i mi to wkleisz oki?
 DARIUSZ & MALWINA

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 8 Czerwca 2006, 17:49 »
infinite03@wp.pl :)

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 8 Czerwca 2006, 18:00 »
oki dzieki jestes kochana poki co ja znikam na basen.trzeba zbic zbedne kilogramki.paaa :waga:  :wink:
 DARIUSZ & MALWINA

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #12 dnia: 8 Czerwca 2006, 19:12 »
Hej hej!!Skoro lipcowe panny młode to ja też się przyłaczam!!Nasz miesiąc już coraz bliżej i stres też coraz większy!!Ja już nie mogę się doczekać dzisiaj wreszcie zapisałam się do fryzjera i kosmetyczki i w ten sposób załatwiłam ostaną sprawę związaną z moim wyglądem, muszę jeszcze odebrać sukienkę ale to dopiero dwa dni przed weselem bo nie mam jej gdzie przechować :(!!Obrączki czekają już w szafie i bardzo mnie korci żeby chociaż przez chwilkę je ponosić!!Niestey nie ma zdjęć ani obrączek ani sukni ale jest to dzialanie celowe ponieważ mój przyszły małżonek mógły podejrzeć co nieco a tego bym nie chciała!!Mam nadzieję że dołączą tu do nas jeszcze inne lipcowe panny młode bo w grupie raźniej!!Buziaczki i pozdrowionka!!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 8 Czerwca 2006, 19:25 »
Oto obiecane fotencje :

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #14 dnia: 8 Czerwca 2006, 21:47 »
Hej :) Ja tez ślubuję 29 lipca . Fajnie, że ktoś pomyslał i "lipcówkach". Ile wam zostało do załatwienia?
Nam z najwazniejszych to:

formalności w USC
dokończyć nauki w "kościole"
zamówić tort
odbrać obrączki
znaleźć samochód
powiadomić już zaproszonych gości o zmianie godziny ślubu  :twisted:

Offline krollewna
  • forumowicz
« Odpowiedź #15 dnia: 8 Czerwca 2006, 22:13 »
Groszku ja nic nie wiem o zadnej zmianie godziny?? A coz to sie stalo?
Dolacza do was kolejna lipcowka-moj wielki dzien to 8.07.2006. Z waznych spraw do zalatwienia pozostalo
- wizyta w salonie fryzjerskim i wyprobowanie fryzury i makijazu
-odbior i ewentualne drobne przerobki sukienki (to na tydzien przed slubem)
-zakup garnituru dla Misia
-zakup wszelkich dodatkow dla mnie oraz sukienki na poprawiny
-zamowienie tortu i zredukowanie ilosci ciast
-zamowienie kwiatow i dekoracji samochodu
-zakup napojow, piwa i wina oraz roznych rzeczy, ktore beda stanowic nagrody w konkursach (pomyslu jeszcze nie mam co to bedzie)
No i jeszcze tysiace takich drobiazgow.
A jeszcze taka rada dla Maliny- jak nie jestes pewna, czy fotki beda widoczne dla pozostalych, to skorzystaj z opcji "podglad". Ja kombinowalam 1000razy zanim znalazlam odpowiedni link do wklejenia  :oops:
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #16 dnia: 8 Czerwca 2006, 22:31 »
Godzina zmieniła się, bo ksiądz ma bałagan w papierach. Mimo,że byliśmy zapisani na 17:00, to jakaś para przed nami zjawiła się by spisać protokół i zażyczyli sobie 17:15. Księdzu chyba nawet nie przyszło do głowy sprawdzić, czy ktoś już tej godziny nie wybrał  :twisted: Dość leciwy to proboszcz. Wobec tego zmuszeni zostaliśmy do wyboru między 16:30 a 18. Wybraliśmy 16:30. Pół godziny wcześniej, ale gości trzeba powiadomić. Jak już będę miała całkiem jasną sytuację kto będzie, to powysyłam "erraty" pocztą. Trochę kombinowania, ale cóż...

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:17 »
[/URL][/img]
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:19 »
antalis dziekuje ci uprzejmie za wklejenie moich zdjec ja jestem za tepa zeby to zrobic.
groszkuciesze sie ze dolaczylas do nas
krollewnabardzo mi milo cie oznac.
[shadow=red]no czyli mniej wiecej przedstawilam sie wam moje zdjatka sa wklejone.poprostu fajniej mi sie gada jak kazdy wie z kim rozmawia[/shadow]
[shadow=indigo]
mi zostalo jeszcze mnostwo spraw niezalatwionych otoz:[/shadow]
[shadow=green]-suknia-przymiarka dopiero 19 czerwca czyli za tydzien suknia jest biala wiem ze sa modne ecru lub inne kolory ale mi zawsze sie marzyla bielutka wiec taka jest dlaczego mam rezygnowac ze swoich marzen dla mody. :roll: .suknie ma rozowe aplikacje ,tren i jest bardzo rozkloszowana boje sie zw bede miala trudnosci z poruszaniem sie i tanczeniem .suknia jest firmy agora model 26-49 zamowiona w krakowie.jest troszke za droga jak na moja kieszen ale wzielam ja z mysla o tym ze ja sprzedam za pol ceny.nie mam jeszcze welonu ani diademu sa to dwie rzeczy ktore bede miec na pewno.bardzo mi sie podoba diadem na glowie i welon.tak romantycznie :!:  :!:  :!: nie mam jeszcze bizuteri ,makijaz zamowiony 11 lipca probny fryzura nie zamowiona bo nie wiem jaka kazdy mi mowi ze koki sa juz nie modne ale mi sie podobaja bo wszystko jest na swoim miejscu :wink: butow tez nie mam ani biustonosza.ooo z tym bedzie problem bo mam dosc duzy biust i nie kazdy biustonosz ladnie go podnosi.ogolem to cala jestem duza  :D dlatego codziennie chodze 2 razy na basen i mniej jem.[/shadow]
[shadow=orange]-garnitur-sa tylko buty.my to tez fajnie robimy zamiast najpierw kupic garnitur a potem dodatki to my na odwrot.moj skarbus chce ecru wiec pewnie taki bedzie  :D  do tego trzeba dokupic musznik kamizelke koszule spinki no coz ja bede pisac same wiecie[/shadow]
-orkiestra juz jest 6 chlopakow 2 wokale nazwa-tequilla band-bardzo fajnie graja o czym swiadczy najblizszy ich wolny termin to 2009 rok
-alkocholu jeszcze niema pasuje kupic takze winka koniaki piwko bo zazwyczaj kobietki pija cos slabszego
[shadow=darkred]-kamerzysta fajny -taki jajcarz -chlop do tanca i rozanca[/shadow]
[shadow=violet]-fotograf zamowiony 2000 tys zdjecia matko  :Wzruszony:  cena kosmiczna[/shadow]
-limuzynka wynajeta
 [/URL][/img]
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:23 »
[/URL][/img]
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:25 »

sorki tak to jest jak ktos nie umie wklejac i zamiast jednego wkleja mu sie 10 :oops:  :!:
 DARIUSZ & MALWINA

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #21 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:36 »
Witam Malina, ja tez ślubuję w lipcu  :D
Cytat: "malina:)"
suknia jest biala wiem ze sa modne ecru lub inne kolory ale mi zawsze sie marzyla bielutka wiec taka jest dlaczego mam rezygnowac ze swoich marzen dla mody

Oczywiście, że nie nalezy podążać za modą  :D Zreszta jeśli chodzi o typ urody to chyba jesteś zimą  ( tak mi się przynajmniej wydaję - ze zdjęć) a  zimą pasuje czysta biel i moda się nie przejmuj, najważniejsze żeby było tak jak sobie wymarzyłaś  :D

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:44 »
Cytat: "aniula"
Oczywiście, że nie nalezy podążać za modą Very Happy Zreszta jeśli chodzi o typ urody to chyba jesteś zimą ( tak mi się przynajmniej wydaję - ze zdjęć) a zimą pasuje czysta biel i moda się nie przejmuj, najważniejsze żeby było tak jak sobie wymarzyłaś Very Happy

dziekuje za rade .a jaka fryzurke sobie robisz?
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:55 »
[shadow=cyan]oki dziewczynki ja spadam do kolezanki.poplotkowac :jupi:  :jupi:  :jupi: zreszta do mojej druhny ktora urzadza mi ciekawy wieczor panienski bo az 3-dniowy.ona jest strasznie szalona :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: piszcie piszcie bede miala co poczytac i jeszcze raz sorki za te zdjecia ze ich tak duzo.papappapapaappapapappapapapa[/shadow][/b][/i]

pozdrawiamy malwina i darek

[glow=indigo]buzka [/glow]  :uscisk: :serce:
 DARIUSZ & MALWINA

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #24 dnia: 9 Czerwca 2006, 15:08 »

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 9 Czerwca 2006, 15:14 »
ojojoj cos za wielkie mi wyszło to zdjęcie :|

Offline krollewna
  • forumowicz
« Odpowiedź #26 dnia: 9 Czerwca 2006, 21:55 »
wiem ze sa modne ecru lub inne kolory ale mi zawsze sie marzyla bielutka wiec taka jest dlaczego mam rezygnowac ze swoich marzen dla mody.

Hehehe mi sie tez marzyla biala, ale wygladam w takowych sino-blado, wiec wybralam zlota morelke.
Malino! Jak piszesz taka ogromniasta czcionka i w takich razacych kolorach, to trudno sie to pozniej czyta.
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 9 Czerwca 2006, 22:28 »
hejka Anusia a skad Ty wzielas moje zdjecie.troche bylam zaskoczona jak je tu zobaczylam.cio ono wlasciwie tu robi? :roll:
krollewna ok bede pisac normalnie chcialam zeby to forum bylo kolorowe ale jak sie zle czyta to rzeczywiscie musze sobie dac siana z ta kolorystyka.
napisze mi ktoras z was w koncu jakie fryzurki sobie robicie na slub?czy ktoras robi koczka tak jak ja?pozdrawiam  :p
 DARIUSZ & MALWINA

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 9 Czerwca 2006, 22:51 »
hejka Anusia a skad Ty wzielas moje zdjecie.troche bylam zaskoczona jak je tu zobaczylam.cio ono wlasciwie tu robi?  

a było w twoim poście ale jako adres www... pomyslałam, ze masz problem z jego wklejeniem i chciałam pomóc ale coś niebardzo mi wyszło - mam nadzieję, żę nie jestes zła? :roll:  :wink:

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 9 Czerwca 2006, 23:02 »
nie no jasne ze sie nie gniewam .faktycznie mialam problem z wklejeniem
 DARIUSZ & MALWINA