Założyłam ten temat gdyż zupelnie jestem niezdecydowana na swoj wyglad na slub koscielny.Jedno jest pewnie moj przyszly maz bedzie ubrany na jasno,a kamizelke bedziemy szyki pod material jaki bde miala suknie,ehh tylko najwiekszy problem jest ze mna.Mam 166cm wzrostu i waze 76kg wiec jestem pulchna panna mloda.I mam wielka nadzieje ze mi pomozecie sie wycharakteryzowac na dzien mojego slubu.Wklejam foto moje,mojej sylwetki,nio i twarzy,i bardzo was prosze,blagam o pomoc w ...
1.Znalezieniu odpowiedniego koloru wlosow do mojej karnacji(wlosy naturalne sredni/do ciemniejszego brazu,wlosy poldlugie,raczej cienkie)
2.Znalezieniu odpowiedniej fryzury na codzien i na slub(chce miec diadem,i wysoko upiety ewlon)
3.Znalezieniu odpowiedniego modelu sukni,i czy ta na foto bedzie mi posowala??Ewentulanie jaki kolor /odcien sukni bedzie dla mnie idealny?
4.Czy zlote dodatki beda do mnie pasowaly??
Bede wdzieczna bardzo za konkretne rady,bedzie to chyba najczesciej ogladany watek przezemnie eh..nio w koncu musze sie na cos zdecydowac wizyta u krawcowej goni a ja nie ide bo nie wiem z czym mam isc.
Czy taka suknia bedzie pasowala mi??http://img210.imageshack.us/img210/6537/123ws.jpgCzy takie wciecie bedzie mi pasowalo?? A to ja A to moja figura [/list]