... a zostało mi ich jeszcze do wyrwania 126 bez dnia dzisiejszego

już sie zaczynam niezdrowo podniecać tym wyjątkowym dniem... ślub jest o godz. 17 w kościele na drugim końcu miasta ponieważ w moim stawiają surowy mur w środku starego kościółka - rozbudowa (akurat mnie to złapało a począwszy od ślubu Dziadków kończąc na bierzmowaniu wszystkie uroczystości odbywały się w nim ale cóż siła wyższa

). Natomiast w parafii Sebastiana została tylko godz 16 lub 20 mi odpowiadała 16 ale Teściówce 20 więc finał jest taki że kościół jest daleko ale jest bardzo ładny tzn. jasny i prosty w formie
http://www.parafiaradogoszcz.lodz.pl/index1.jsp?strona=parafia&idgrupy=16&rodzaj=2&typ=16dla zainteresowanych link co prawda nie wiem czy tak można ale najwyżej Ktoś madrzejszy zwróci mi uwagę a wtedy od razu się poprawię

Decyzję o ślubie podjęliśmy zresztą dopiero w lutym więc to też jest wynik naszej opieszałości w podejmowaniu decyzji

ale myślę że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
O ślubie już napisałam teraz reszta spraw załatwionych:
wesele: OSP moim zdaniem sala jest ok i mam nadzieję na "swojskie" wesele bo takie lubię

sala składa się jakby z dwóch części: jedna jest do tańczenia a druga ze stołami wszystko wyremontowane więc nie pachnie komuną i co ważne toalety są jak najbardziej zadbane zresztą kuchnia też. Jest jeszcze możliwa opcja że to ja jest minimalistką i nie mam wielkich wymagań

fotograf: wybraliśmy sesję studyjną u pani ok. 60 nie przerażajcie się jej wiekiem Ona jest bardzo kreatywna i jest profesjonalistka w tym co robi

początkowo chciałam plener ale czy każdy musi mieć takie zdjęcia?? Ja z chęcią oglądam Wasze fotki z plenerów i to mi wystarcza

zespół: "Gracja" wydają się być super poza tym są poleceni więc raczej wpadki tu zadnej nie przewiduję
obrączki: mizerne ale nie ze wzgledu na wygląd tylko rozmiar moja: 10 Seby: 15
łączą w sobie zółte i białe złoto ale sa w miarę tradycyjne bo takie chcieliśmy bez tzw. full opcji...
kamerzysta: jest też polecony więc myślę że będzie "grzeczny i miły"
zaproszenia: są ale nie wiem czy nie zrobić własnoręcznych a o nich jeszcze Wam napiszę jak to z nimi wyszło...
suknia: wybrana ale patrząc na Wasze ecru lub białe zaczynam sie łamać i myśleć czy nie zakupić drugiej a w tej nie iść na poprawiny... buty są ecru (powklejam później fotki
wiecie co na razie nic nie dopisuję bo i tak się rozpisałam nie wiem czy będzie Wam się chciało to wszystko czytać

buziaczki i życzę miłego weekendu