nie wiem od czego zacząć
Może najpierw formalności bo bez tego ani rusz:
1. Urząd Stanu cywilnego
2. akty chrztu i licencje na ślub w innej parafii
Formalności imprezkowe:
1. sala- Pałac w Maciejewie
2. zespół- nasi przyjaciele- najlepsi pod Szczecińskim (i nie tylko) słońcem- Habits wspomagani przez najlepszego D.J-a Artee
3. foto- ESTE- lalalalalalalalalalala u jeeee lalalala
Uroda:
1. fryzjer- mój kochany najlepszy zgodził sie specjalnie dla mnie zamknąć na ten dzień zakład i przyjechać, żeby mnie uczesać i przy okazji wszystkie ciotki
2. make-up - p. Edyta Bieńko- również przyjeżdza do mnie
Szatki:
1. Moja suknia- wybrana zamówiona czekam na tel. z Novii- nie mogę naprawde wkleić zdjęć ponieważ moje kochanie zbyt często siedzi na tym forum i nie chciałabym zresztą on też, żeby ją podejrzał
2. Butki - MAM!!!!!!!!!!!
Paluszki:
1. Obrączki- zamówione a z nimi to caaaaała historia ale SĄ
Za obrączkami chodziliśmy 3 miesiące i albo mi się nie podobały albo "przyszłemu". Pewnego pięknego dnia weszliśmy do apart-u- a tam nowa kolekcja i znależliśmy. Obydwoje się w nich zakochaliśmy i to tak bardzo, że nawet pogodziliśmy się z ceną (1800 moja i 1600 Bombla). No cóż! Przyszło co do zamawiania a pani do nas, że robią je od 10 a mój paluszek to mała 8

Pani do nas, że będzie dzwonić do centrali itd i że mamy mnóstwo czasu ( 2 miesiące) i po co te nerwy? (pewnie stara panna i nie wie co to org ślubu-hihihihihihi) i ja zaczęłam skrzętnie szukać na forum jakiś porad i wreszcie znalazłam, że istnieje pewien p. Lisak co to jest uczciwy i może nam takie same wywalić- to my BUCH wydrukowaliśmy zdjątko z netu i dawaj atak na Lisaka! Pan do nas, że zrobi nam takie same za 1100 za OBIE!!!!!!! że poczyta na naecie ich skład i że pójdzie do apartu obejrzeć je sobie z bliska:wink: za 2 tyg idziemy po odbiór. A Apart niech się w pupcie pocałują