Autor Wątek: New Men?  (Przeczytany 2674 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hallina
  • nowicjusz
  • *
New Men?
« dnia: 6 Maja 2006, 12:18 »
Dziewczyny,planuję ze swoim chłopakiem w przyszłym tygodniu pobiegać po Wrocławiu,coby ubrać jakoś przyszłego Pana Młodego :serce: w internecie natknęłam się na stronę www  ,tak na oko ganitury i surduty,które tam są pokazane wyglądają całkiem nieźle,czy któraś z Was oglądała może na żywo ich kolekcję?

Offline Julia
  • Chuck Norris
New Men?
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Maja 2006, 17:33 »
Mój mąż miał na ślubie garnitur z ich kolekcji. Nie są najtańsi, ale dobrzy jakościowo.

Offline hallina
  • nowicjusz
  • *
New Men?
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Maja 2006, 13:09 »
dzięki,na pewno wybiorę się do ich sklepu :D

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
New Men?
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Maja 2006, 13:57 »
Jestem z Krakowa i pracowałam w New Men 8 lat a teraz wychowuję maluszka.Tą firmę znam od podszewki .Garnitury są tam szyte profesjonalnie i mogę je polecić bo sama je szyłam.
Renata  

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
New Men?
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Maja 2006, 17:47 »
Znam New Mana. To chyba najbardziej znana marka z kolekacjami ślubnymi dla mężczyzn. Bardoz dobra jakość, świetne pomysły (niektóre bardzo oryginalne :)  ).
 Nie wiem skąd jesteś, ale na pewno w mieście w którym mieszkasz któryś z salonów z sukniami ślubnymi prowadzi również odzież męską. Jest duże prawdopodobieństwo , że to właśeni New Man.

Offline hallina
  • nowicjusz
  • *
New Men?
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Maja 2006, 12:27 »
dzięki za odpowiedzi,jestem z wrocławia i byliśmy wczoraj w salonie firmowym na jedności narodowej,macie rację niektóre ich pomysły są bardzo oryginalne :lol: ,ale na szczęscie dla tradycjonalisty jakim jest mój mąż też się coś znalazło,wybraliśmy smoking z klapami frakowymi,chociaż strasznie mnie korcił garnitur z surdutową marynarką w jasnym kolorze w delikatny prążek(CUDO),no ale mój chlopiec chce iść w smokingu,więc cóż.Mają tam strasznie duże wybór garniturów,sklep na chyba ze 100 metrów,do tego strasznie miłe dziewczyny,poprawki krawieckie na miejscu,ale teraz to chyba jest standard wszędzie.Jeszcze raz dzięki za pomoc :!: A może macie jakiś pomysł jak naklonic przyszłego pana młodego,żeby kupił jednak ten jasny surdut na poprawiny :twisted:
pozdrawiam :D