My rowniez nie odzyskalismy jeszcze wplaconej zaliczki.. nie wiem jak to sie dalej potoczy ale mam nadzieje ze odzyskamy to co nasze.
Mimo niemilej sytuacji ze zmiana dzierzawcy, zdecydowalismy sie zostac przy Marinie i tam wlasnie w ubiegla sobote zorganizowalismy swoje wesele i poprawiny

Postaram sie pozniej zalozyc swoja relacje w odpowiednim watku

ale tak pokrotce napisze ze nie zalujemy tej decyzji.
Pomijajac pogode ktora wszystkich milo zaskoczyla.. miejsce zrobilo wrazenie na wszystkich gosciach.. rowniez na nas

Nowy szef kuchni, ktory zajal sie organizacja wesela byl bardzo elastyczny, udalo nam sie wszystko ustalic zgodnie z naszym gustem i wymyslami.. poczawszy od menu przez tort (koniecznie z kokardka

) i wystroj sali.
Goscie chwalili sobie jedzenie, ktorego bylo pod dostatkiem, elegancji dodawalo otoczenie sali i sam jej wystroj - duza powierzchnia, okragle stoly, brak problemu ze sciskiem na parkiecie

... no i -dla tych co chcieli sie przewietrzyc - miejsce na spacerek i odpoczynek na lawkach przy przystani zeglarskiej.
Duzym plusem przy organizacji wesela w Marinie byla tez mozliwosc rezerwacji noclegow dla przyjezdnych gosci.. ktorych u nas akurat bylo sporo.. sami takze otrzymalismy w prezencie od Mariny apartament do swojej dyspozycji

Mialo byc krotko wiec podsumuje, ze jako panna mloda jestem bardzo zadowolona z mojego wesela

jesli mialabym wybierac ponownie - znow wybralabym Marine.
..a do szczegolowej relacji .. zaprosze Was po mojej podrozy poslubnej

)