Autor Wątek: Opinie o szczecinskich konsultantach slubnych  (Przeczytany 2702 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline elvessa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
Opinie o szczecinskich konsultantach slubnych
« dnia: 31 Stycznia 2012, 18:42 »
Witam Wszystkich Serdecznie,

Jestem tu nowa i dopiero zaczynam planowanie Wielkiego Dnia  :)

Szukam obecnie konsultanta slubnego w Szczecine.  Czy ktos kozysta/korzystal z uslug konsultanta albo slyszal opinie o ktorejs ze szczecinskich firm ktore zajmuja sie organizacja slubow?
Kontaktowalam sie juz z kilkoma ale moze ktos mogl by polecic lub odradzic jakas firme.

Byla bym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje.

Pozdrawiam  :D

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
Odp: Opinie o szczecinskich konsultantach slubnych
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Stycznia 2012, 22:55 »
polecam firmę myevents - dziewczyny w tym roku zaczęły działalność i na pewno dadzą z siebie wszystko, a i drogo pewnie nie będzie :-) proszę się powołać na mnie - Karina Ciećwież.

« Ostatnia zmiana: 31 Stycznia 2012, 23:12 wysłana przez liliann »

Offline elvessa

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Lutego 2012, 22:01 »
Dziekuje Bardzo za info :)
Poszukam ne necie co dziewczyny oferuja

Moze ktokolwiek slyszal cos o firmach 'Perfect Moments' i 'Sweet Moments'?

Kontaktowalam sie juz z kilkoma firmami ale te wydaja mi sie najkonkretniejsze.

Pozdrawiam :)

Offline elvessa

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Lutego 2012, 16:10 »
Witam,

Widze ze male zainteresowanie tematem, ale moze sie komus przyda moje doswiadczenie :)

Skontaktowalam sie z kilkoma Firmami ktore zajmuja sie organizacja slubow i wesel. Oto moje doswiadczenia i opinia na ich temat:

Perfect Moments: Pierwsza firma z jaka sie skontaktowalam, maja siedziby w wielu miastach i wydawali mi sie najbardziej profesjonalni. Konsultantka ze szczecinskiego biura byla bardzo mila i dobrze sie z nia rozmawialo. Bardzo szybko wyslala ankiete do wypelnienia, ze szczegolami dotyczacego naszego wesela ( co chcemy, czego nie itp).  W ciagu 1 dnia na podstawie kwestionariusza sporzadzila wstepny kosztorys naszego slubu.  Niestety, szcegoly dotyczace kosztorysu musialysmy omawiac na GG co nie bylo zbyt komfortowe (zaproponowala mi rozmowe przez skypa w innym terminie, ale nam sie spieszylo z podjeciem decyzji)  ogolnie musze powiedziec ze nie mialam wiekszych zastrzerzen. Poza tym organizowala juz polsko- irlandzki slub i para ktorej slub byl przez nia organizowany wystawila jej bardzo dobre referencje. Ale uwazam, ze jej honorarium bylo dosc wygorowane. Jak dla mnie numer 2.

Arthena- Bardzo ciezko sie z konsultantka rozmawialo (moze nie nadawalysmy na tej samej fali). Ciezko bylo uzyskac konkretna odpowiedz. Jakos tak na okolo odpowiadala na wiekszosc pytan. Cennik jak dla mnie byl zbyt zawily i niezrozumialy. Nie mozna bylo z niego wyciagnac konkretnej ceny za usluge

Ale Slub!- niestety Pani zawiesila dzialalnosc z powodu dzidzi :( zycze duzo zdrowia dla malucha :)

Confetti- konsultantka zrobila na mnie najgorsze wrazenie. Nawet nie byla zbyt sympatyczna przez telefon. Sprawiala wrazenie jak by jej  nie zalezalo na nowym kliencie!

No i na koniec firma na ktora sie zdecydowalam :)

Sweet Moments: Konsultantka bardzo konkretna i dziala bardzo szybko :) co mnie bardzo cieszy :) Sprawia wrazenie doswiadczonej konsultantki i ma doswiadczenie w organizacji dwujezycznych slubow. Umozlliwila nam kontakt z para polsko-irlandzka, ktorej  slub zorganizowala w zeszlym roku i wystawili jej swietne referencje. Bardzo szybko na podstawie ankiety i rozmowy ze mna sporzadzila wstepny kosztorys naszego slubu. Moglam go z nia omowic przez telefon (to konsultantka do mnie dzwonila na zagraniczny numer domowy!) Honorarium  nie jest wygorowane :)

Musze jednak stwierdzic, ze jest bardzo wazne by nadawac z konsultantka na tej samej fali :)

Karina- jeszcze raz dziekuje za polecenie MyEvents- ale szczerze mowiac szukalismy kogos bardziej doswiadczonego, a wspomnialas, ze dziewczyny dopiero w tym roku rozpoczyly dzialalnosc (zycze im powodzenia :)

Mam nadzieje, ze komus sie przyda moja opinia  :)

Pozdrawiam

Offline PaulinaSZ
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: listopad 2011
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Lutego 2012, 13:00 »
Witam serdecznie,

nie rozumiem jak Pani mogła ocenić usługi powyższych konsultantów nie korzystając z ich usług.  To jest jak ocenianie człowieka po wyglądzie.  Nie może Pani stwierdzić, że usługi Perfect Moments są wygórowane skoro nie ma Pani w ogóle porównania.  Każda firma wycenia swoją pracę na tyle ile jest naprawdę warta. 

Pozdrawiam,
Paulina Szatkowska
Perfect Moments

Offline elvessa

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Lutego 2012, 15:54 »
Witam rowniez serdeczne,

Jest mi przykro ze w ten sposob ocania Pani moja opinie. Niestety, nie moge sie z Pania zgodzic, ze nie powinnam oceniac przeze mnie wymienionych firm. Z kazda z firm probowalam nawiazac wspolprace i przedstawilam tylko i wylacznie moja subiektywna opinie, a mysle ze jest bardzo istotne w jaki sposob dana firma probuje uzyskac klienta. Niestety, pierwsze wrazenie oraz sposob komunikacji z klientem jest bardzo wazne w biznesie i wiele klientow, zwlaszcze w branzy slubnej podejmuje na jej podstawie decyzje o podjeciu wspolpracy.  Co do honorarium, to moja opinia powstala po porownaniu cen roznych firm za ta sama usluge. I niestety nie moge sie zgodzic, ze 'Każda firma wycenia swoją pracę na tyle ile jest naprawdę warta.' Wiele razy kozystalam z roznych uslug i nie uwazam, ze firmy ktore sa drozsze, sa za razem lepsze. Niestety bardzo czesto jest na odwrot. Oczywiscie nie twierdze, ze tak jest z firma, ktora Pani reprezentuje. Mamy wolny rynek i kazdy ma prawo rozeznac sie jakie uslugi i ceny sa dostepne oraz kreowac subiektywne opinie.
Jak wspomnialam, w mojej wczesniejeszej opinii uwazam, ze  firma, ktora Pani reprezentuje byla bardzo profesjonalna i bardzo bym chciala by moja opinia wciaz taka pozostala.

Pozdrawiam serdecznie oraz zycze powodzenia
Elwira