Witam,
Widze ze male zainteresowanie tematem, ale moze sie komus przyda moje doswiadczenie

Skontaktowalam sie z kilkoma Firmami ktore zajmuja sie organizacja slubow i wesel. Oto moje doswiadczenia i opinia na ich temat:
Perfect Moments: Pierwsza firma z jaka sie skontaktowalam, maja siedziby w wielu miastach i wydawali mi sie najbardziej profesjonalni. Konsultantka ze szczecinskiego biura byla bardzo mila i dobrze sie z nia rozmawialo. Bardzo szybko wyslala ankiete do wypelnienia, ze szczegolami dotyczacego naszego wesela ( co chcemy, czego nie itp). W ciagu 1 dnia na podstawie kwestionariusza sporzadzila wstepny kosztorys naszego slubu. Niestety, szcegoly dotyczace kosztorysu musialysmy omawiac na GG co nie bylo zbyt komfortowe (zaproponowala mi rozmowe przez skypa w innym terminie, ale nam sie spieszylo z podjeciem decyzji) ogolnie musze powiedziec ze nie mialam wiekszych zastrzerzen. Poza tym organizowala juz polsko- irlandzki slub i para ktorej slub byl przez nia organizowany wystawila jej bardzo dobre referencje. Ale uwazam, ze jej honorarium bylo dosc wygorowane. Jak dla mnie numer 2.
Arthena- Bardzo ciezko sie z konsultantka rozmawialo (moze nie nadawalysmy na tej samej fali). Ciezko bylo uzyskac konkretna odpowiedz. Jakos tak na okolo odpowiadala na wiekszosc pytan. Cennik jak dla mnie byl zbyt zawily i niezrozumialy. Nie mozna bylo z niego wyciagnac konkretnej ceny za usluge
Ale Slub!- niestety Pani zawiesila dzialalnosc z powodu dzidzi

zycze duzo zdrowia dla malucha

Confetti- konsultantka zrobila na mnie najgorsze wrazenie. Nawet nie byla zbyt sympatyczna przez telefon. Sprawiala wrazenie jak by jej nie zalezalo na nowym kliencie!
No i na koniec firma na ktora sie zdecydowalam

Sweet Moments: Konsultantka bardzo konkretna i dziala bardzo szybko

co mnie bardzo cieszy

Sprawia wrazenie doswiadczonej konsultantki i ma doswiadczenie w organizacji dwujezycznych slubow. Umozlliwila nam kontakt z para polsko-irlandzka, ktorej slub zorganizowala w zeszlym roku i wystawili jej swietne referencje. Bardzo szybko na podstawie ankiety i rozmowy ze mna sporzadzila wstepny kosztorys naszego slubu. Moglam go z nia omowic przez telefon (to konsultantka do mnie dzwonila na zagraniczny numer domowy!) Honorarium nie jest wygorowane

Musze jednak stwierdzic, ze jest bardzo wazne by nadawac z konsultantka na tej samej fali

Karina- jeszcze raz dziekuje za polecenie MyEvents- ale szczerze mowiac szukalismy kogos bardziej doswiadczonego, a wspomnialas, ze dziewczyny dopiero w tym roku rozpoczyly dzialalnosc (zycze im powodzenia

Mam nadzieje, ze komus sie przyda moja opinia

Pozdrawiam