Autor Wątek: Dni Mody i Urody w CMŚ Szczecin  (Przeczytany 2761 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Dni Mody i Urody w CMŚ Szczecin
« dnia: 25 Stycznia 2012, 22:02 »
Czy któraś z Was wybiera sie na dni mody i urody w CMŚ ? 1 lutego jest ten dzien, suknie 30% taniej. Darmowy makijaz, fryzjer, fotograf...
Czy jest któras z Was zainteresowana ? 

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
Odp: Dni Mody i Urody w CMŚ Szczecin
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Stycznia 2012, 10:16 »
JA :D Ale właśnie się dowiedziałam że np na makijaż zapisują tylko te dziewczyny które są zdecydowane na ich suknie . I że w zasadzie to tak jakby dla ich klientek ten dzień jest zorganizowany. Przynajmniej takie wrażenie odniosłam. Co prawda pani powiedziała mi że moge przyjść bo będą degustacje win i ciast, a jak będzie wolne miejsce to może mnie wcisnąć. Ale chyba myślałam ze to troche inaczej bedzie wygladac

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline aakasiuleczkaa99
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Lutego 2012, 22:22 »
Odwiedziłam w tym dniu 1 lutego CMŚ i wcale nie zakupiłam suki a skorzystałam z usługi takiej jak makijaż fryzura miałam doklejane rzęsy i profesjonalna sesje zdjęciową w sukni ślubnej i wszystko bylo za darmo jeszcze na dodatek byl pyszny poczęstunek. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

Offline angie80
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Lipca 2012, 09:43 »
Witam.  Ja także byłam na Dniach Mody i Urody w CMŚ.  SUPER IMPREZA.  Świetna atmosfera.  Konsultacja wizażystek, stylistek i studia foto bardzo mi pomogły.  Dobrałam sobie fryzurę, zrobiłam próbny makijaż a florystka pomogła przy wyborze bukietu ślubnego.  Do tego drinki serwowane przez "COCKTAILSBAR". . . mniam.  POLECAM.   :)