Autor Wątek: 15.08.2013 Oczy zapłoną jak płomyki świec.Wszystko porzucisz żeby do mnie biec..  (Przeczytany 82038 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
Witam Was wszystkie !!! :)  
Przyszedł czas i na mnie... Wkrótce i ja wyjdę za mąż ;)
Mam na imię Jadzia i możliwe, że niektóre z Was mnie już znają ;) . Ciągle... że tak powiem, jestem w branży ślubnej. Prowadzę swoje studio stylizacji paznokci i część z Forumowiczek może robiła sobie u mnie pazurki ślubne.  ;) Oprócz tego, w lipcu 2010r moja siostra bliźniaczka - Krysia, prowadzila na ewesele swój wątek ;) Namawiała mnie już od dawna żebym wreszcie zaczęła się tu udzielać, bo wiele nowych i ciekawych rzeczy mogę się od Was dowiedzieć ;). Wiadomo, że co innego pomagać i być przy przygotowaniach trzech sióstr, które wychodziły za mąż, a co innego robić  to dla siebie, na własny ślub. Chociaż powiem Wam szczerze że w ogóle nie czuję że to wszystko ma byc dla mnie...dla nas... dla pary młode...ze to my będziemy tą parą mołodą? szook ;) Wy też tak macie? Ja mam wrażenie że jestem trochę obok tego wszystkiego ;)

Kochane nie wiem co pisać... :D narazie ogłaszam mój wątek za OTWARTY !! Zapraszam wszystkich do śledzenia naszych poczynać w stronę ślubu i wesela ;) Mam nadzieję, że spotkamy się TU w licznym gronie ;)
buziaki :*

W następnym wpisie opowiem Wam jak to się stało, że Jadzia i Paweł są teraz " NARZECZEŃCAMI" :D
[/font][/font][/color][/color][/size]
A to ja i mój Paweł w dniu ZARĘCZYN - NIESPODZIANKI :) (jeszcze Wam o tym opowiem )

za duża fotka
« Ostatnia zmiana: 16 Stycznia 2012, 19:52 wysłana przez .:Anka:. »

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Mogę się wprosić? :D Śliczna fotka, śliczna sceneria ;)

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
 :o :o jakie boskie zdjęcie :D
jestem i ja ;)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Jadziu, wklej raz jeszcze zdjęcie w regulaminowym rozmiarze i pamiętaj, że reklama na forum jest płatna  ;)
« Ostatnia zmiana: 16 Stycznia 2012, 19:50 wysłana przez .:Anka:. »

Offline naily

• forumowicz

Delaila oczywiście że możesz :), witaj misia241 ! :)
Dziewczyny, coś mi nie poszło ze zdjęciem :/ spróbuje jeszcze raz ;)

ps..:Anka:. oczywiście będę o tym pamiętać na przyszłość dzięki ;)
[/color]

NAILY ODLICZA!

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
Jest i mój bliźniak !!! :)

dzięki tobie i ja wrócę na forum :) stęskniłam się za tym miejscem :)

Strasznie się cieszę, że mogę brać udział w przygotowaniach do twojego wielkiego dnia :)  :skacza: :skacza:

obowiązkowo podpisuję się i będę podczytywać :)

a zdjęcie jakie Jadzia dodała kryje wieeeelką niespodziankę ;D ;D ;D konspirę wręcz bym powiedziała ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline naily

• forumowicz
Dziewczyny moje kochane :)
Jadzia i Paweł poznali się 7lat temu (dokładnie 26 stycznia mamy swoją 7rocznicę ;)), na urodzinach naszej koleżanki. Ogólnie nie było nam dane spotkać się tego wieczora, a jednak.... nie da sie oszukać przeznaczenia :).
Urodziny były organizowane dla najbliższych znajomych i tylko ja chyba nie miałam tam pary, ale pamiętam, że w tamtym czasie miałam jakiś wstręt do facetów hehehe  :D strasznie mnie denerwowali :D zapowiadało się że jeszcze długo nie będę mieć mężczyzny u swego boku...
 Gdy impreza dobiegała juz końca, chętnie chciałam wrócić do domku. "Niestety" wszyscy będąc w świeeetnych humorach, postanowili zawrócić mnie, żebym się nie wymknęła i kazali mi iśc z nimi na "DISKO-BŁYSKO" :D HEHE (może ktos z Was pamięta jeszcze Nemo? w Dąbrowie Górniczej?)
Kompletnie nie uąmiechało mi się żeby tam iśc, bo po pierwsze- primo: Nie miałam swojej pary, po drugie-primo: Im większą fazę wszyscy mieli, tym bardziej ja trezźwiałam :P, po trzecie-primo..ultimo:D : WIEDZIAŁAM, ŻE NIE BĘDA MNIE CHCELI WPUŚCIĆ NA DIsCO BO ZAWSZE NA 15 LAT WYGLĄDAŁAM :P. No i się nie pomyliłam.... :D
Wszyscy, łącznie z ochroniarzem prosili pania która sprzedawała bilety, żeby nas wpuścili( przeze mnie chyba innych też nie chcieli wpuścić, tych którzy nie mieli jeszcze dowodu. Była to osiemnastka mojej rówieśniczni tylko że tylko ona obchodziła w styczniu urodziny:/) no uparła sie i koniec. Mówiłam żeby mnie nie brali :D
Nie wiem jakim cudem ale w końcu nas tam wpuścili, ale trochę się wstydu najadłam :P
Świetnie się tam bawiłam. Nagle dołączyli się do nas znajomi z boiska (kiedyś razem z Krysią trenowałam siatkówkę, na obozy sportowe często jeździło się z innymi grupami, więc mijalismy sie nie raz na boisku z chłopakami ;) ). Dopiero tam,w nemo, wpadliśmy sobie w oko... Dzis juz wiem, że Gawełka (czyli Pawła) również miało tam nie być ;). Dziś też wiem, że juz dawno mu się podobałam. Nigdy bym nie przypuszczała. Jesteśmy kompletnie inni przecież, ja 156 on 186 wzrostu ;) , w duszy jednak tacy sami ;)
Gawełek pojechał w tym dniu na urodziny jakies fajnej laski na jakąś totalna wiochę. Jechali tam i jechali. Gdy tam dojechali, okazało sie że to jakaś zabita dziurami wieś. Nie mogli wejść do środka. Męczyli się, przez przypadek nawet szybę stłukli. Ale za to jakież było ich zdziwienie gdy udało im się wejśc do środka, oczywiście poznali swoją znajomą, która w tym dniu obchodziła urodziny, ale reszty dziewczyn nie znali:/ . Gdy usiedli, zaczęły ich "obłazić" same małolaty, które ciągle ich pytały: " A jak myslisz, na ile lat tyglądam?" Okazało sie, że były tam same 15letnie dzieciaki :/ Chłopaki stwierdzili, że albo zaczynamy tutaj tą flaszkę i zostajemy, albo wracamy do DG. Co robimy? Szybciuutko wyszli:) Poszli na autobus. Zobaczyli, że podjeżdza po przeciwnej stronie. Okazało się że jest to ogólnie ostatni autobus, który tamtędy jedzie. Następny miał być o 7rano! Ktos im to krzynął i szybko w ostatniej chwili zatrzymali autobus. Wywiózł ich aż do Sosnowca. Zaczął sypać śnieg. Było go po kolana, a oni w lekkich ubraniach. Zaczepiała ich jakaś grupka cwaniaczków, którzy rzucali w nich śnieżkami. Ostatecznie pomogli im wybrać odpowiedni autobus zeby dostać się do Dąbrowy ;) Chłopaki wylądowali w Nemo!! alleluja :D I tam się spotkaliśmy, coś zaiskrzyło i do tej pory tak sobie łazimy jeden za drugim :P hehe .

Dziewczyny... nie zauważyłam, że tak bardzo sie rozpisałam. Ale jak po roku doszliśmy do tego, jaki to tak naprawdę był przypadek że się tam spotkaliśmy, to musiałam Wam o tym opowiedzieć :) mam nadzieję że barrdzo Was nie zanudziłam :D Jesli tak to dajcie znać, nie będę taka wylewna :D  Dobrej nocy :* pozdrawiam

NAILY ODLICZA!

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
I ja dołączę do Twojego odliczanka  ;) ;)
Masz racje wasze spotkanie było przeznaczeniem :) inaczej bym tego nie nazwała :D :D
Świetnie piszesz :) jestem baardzo ciekawa oświadczyn  ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline naily

• forumowicz
Witaj Natysa . Dziękuje za miłe słowa, właśnie zaczynam pracę, więc pewnie wieczorem sobie wskoczę na form ;)
Witam mojego kochanegO bliźniaka, KTÓRY BĘDZIE ŚWIADKIEM NA MOIM ŚLUBIE :*!!!! :D

NAILY ODLICZA!

Offline naily

• forumowicz
Ja już po pracy. Oj muszę troszkę odpocząć od moich pilniczków... ;)

Dziś szykuje sie nam miły wieczór. Nam czyli Krysi, Marlence (siostra męża Krysi - moja czwarta siostra) i mi :D Będziemy oglądac wesele znajomego Krysi. Uwielbiam oglądać wesela :)

Marlenka jest świetną wizażystką (zainteresowane osoby mogą kontaktować się na priv;) )i dzis mamy również pierwszą próbe makijażu w winkowo piwkowym klimacie. Może dorzucę jutro jakies zdjęcie ;).

Dziewczyny! wczoraj po raz pierwszy w życiu mierzyłam SUKNIE ŚLUBNE! :) Chyba bardziej zalezało na tym Krysi, bo już zaraz po zaręczynach się cieszyła że pójdziemy wreszcie mierzyć suknie :) Ja jeszcze nie zdążyłam ochłonąć a tu juz plany z mierzeniem sukni były.

Udało się! Krysia miała stosunkowo wolny dzień ;) i poszłyśmy :) Zgarnęłyśmy również moją Mamunię ;) było naprawdę przyjemnie, miło, chwilami wzruszająco.

Nie za bardzo wychodzi mi jeszce wklejanie zdjęć. Muszę je wklejać przy pomocy baaardzo doświadczonej na forum Kinidg :D. Gdy tylko dowiem się jak to wszytsko działa to wkleję Wam zdjęcia sukni, które przymierzałam....musicie mi pomóc :D

Wracając do ZARĘCZYN....nie wiem od czego zacząć. Dlatego pozwolę sobie nie zamęczać Was już tak na wstępie ;). Czekam na wenę.

Powiem tylko tyle, że Kiniadg ma rację to była  Konspira.... Niespodzianka....i Świetna zabawa w jednym!

NAILY ODLICZA!

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Opowiadaj, opowiadaj.... i zdjęcia wklejaj  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
to i ja się dołączę ;)

Offline misia241

• Chuck Norris
Poproś sis niech Ci pokaże jak sie wrzuca zdjęcia ;D

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
Już pokazałam :) mam nadzieję, że jadwinia zapamiętała i jutro w wolnej chwili doda zdjęcia :)

A
Ja coś wkleję ...

hehehe ;)

staaaaaaar karykaturka bliźniaków :) można powiedzieć , że obie byłyśmy ubrane w suknie slubną :)

Offline misia241

• Chuck Norris
karykatura obłedna :D

Offline naily

• forumowicz
femme Serdecznie zapraszam ;)

Kinia... Ty to zawsze miałaś szalone pomysły... hehe

Dziewczyny wizażytkę mam świetną ;) Marlenka miała wczoraj wenę i stwierdziła że chciałaby mi mooocny makijaż zrobić (niekoniecznie ślubny ;) ) ale i tak Wam go pokażę bo jestem podekscytowana tym jakie cuda jeszcze przez 1,5roku będzie mi Marlenka wymyslać, testowac i próbować przed ślubem ;) Zdjęcia robiła do swojego katalogu. Podrzucę Wam później jakieś foto ;) (myslę że to będzie odpowiedni makijaż na panieński. Same zweryfikujecie :)
.

NAILY ODLICZA!

Offline Delaila

• entuzjasta
Czekam na fotkę z niecierpliwością bo Twoja siostrzyczka poleciła mi wizazystkę :) Wiem, ze to nie ta ale pisała że ma jeszcze jedna w zanadrzu i to pewnie o to chodzi :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Hellołłłłłłłłł  ;D
Byąłm w odliczaniu u Krysi to i u Ciebie chętnie zawitam  ;D ;D ;D

Piękne jest zdjęcie z zaręczyn i już nie mogę się doczekać ąz nam napiszesz jak one wyglądały  :)
Będziesz piękną Panną Młodą tak samo jak Krysia  ;D

Offline naily

• forumowicz
patrycja_4r będzie mi bardzo miło ! ;)

Delaila ja jestem zachwycona! Ty tez będziesz, jestem tego pewna. Fakt że teraz miałam mega mocny i na pewno nie zbyt ślubny makijaż ale profesjonalizm widać gołym okiem. W końcu kończyła jedną z najlepszych szkół  wizażu w Polsce :D DZIEWCZYNY! JESTEM WIĘC BEZPIECZNA :)

ps. UWIELBIAM PRACOWAC Z LUDŹMI Z PASJĄ, Z PROFESJONALISTAMI ;) a wy?

Z doskoku podbiegam do komputera w pracy. ;) Do usłyszenia wieczorem.

NAILY ODLICZA!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Hej Jadziu! Można dołączyć?
 :hello:

Właśnie u Krysi zauważyłam, że jej bliźniak odlicza :D

a co do przygotowań, to powiem Ci że ja miałam tak samo jak Ty
siedzę w tzw branży od ok 15 lat bo śpiewam na ślubach i w ogóle nie czułam że to już mój
a wiesz co było najgorsze? że jak się śpiewa, to się stoi zazwyczaj na chórze, a tu nagle trzeba było stać na dole i to nie widząc nikogo dookoła ;P
także wiem co czujesz :) ale jestem przekonana że będzie magicznie!!
A ślub macie w tym Kościele co Krysia?

Ja niestety na wizażystkę Krysi się nie załapałam... kończyła ciąże.

czekam na opis zaręczyn, bo faktycznie nie da się oszukać przeznaczenia w historii Waszego poznania  :Serduszka:

Offline naily

• forumowicz
aagaa jak najbardziej ;) zapraszam serdecznie. Ps. Widzisz kochana, w tej branży tak to juz jest ;) Jednak miło uczestniczyć w tak radosnych chwilach w życiu ludzi :) GRUNT TO POZYTYWNA ENERGIA ;) :)

Co do pytania w sprawie kościoła... Dziewczyny napiszę Wam jakie rzeczy mamy już ustalone lub jesteśmy w trakcie rezerwowania. Otóż:
  • sala
  • kościółek
  • zespół
  • fotograf
  • kamerzysta
  • świadkowie :)
  • wizażystka

hmm nie wiem czy coś jeszcze. Jeśli mi się przypomni to napiszę, a jak nie mi to kinidg :D

NAILY ODLICZA!

Offline naily

• forumowicz
Moje kochane, tak jak obiecałam dodaję zdjęcie z makijażem. Aż żal było go zmywać... Mam nadzieję, że mi się uda :)

][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/27/makijae.jpg/]

ALLELUJA :D nie wiem tylko po co dwa zdjęcia się wgrały oraz dlaczego jakiś dziwny link jest między nimi ;) pozdrawiam.

NAILY ODLICZA!

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
haha :) pierwsze koty za płoty :) przynajmniej cokolwiek jest :)
Trochę wprawy i pójdzie :)
ekipa na wesele juz jest ;D mimo że jeszcze tyle czasu zostało :) ważne że wszyscy są pewni i na pewno nie zawiodą ;D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
no to faktycznie najważniejsze rzeczy już są ;)
potem sukienka i te wszystkie dodatki...

Jadziu a mogę zapytać czy coś z tych załatwionych już rzeczy jest podobne do tego co miała Krysia (oprócz świadków oczywiście :P)
i jak to jest u Was bliźniaczek, czy macie podobne gusta?

masz zupełną rację, że to jest świetna sprawa, móc być z Państwem Młodym w tym dniu ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
WOW  :o Piękny makijaż,bardzo mi się podoba!  ;D Fajnie,że masz taką wizażystkę pod ręką-będziecie mogły cuda wianki wyczyniać  ;D

Offline Delaila

• entuzjasta
ojej... robi wrażenie :D

Ja szukam wizażystki która zrobi mi make-up w stylu pin-up. A niestety łatwo o karykaturę w przypadku takiego makijażu ::)

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Witaj. Jadziu czy można dołączyć do twojego odliczania?

Co do makijażu to powiem ci szczerze, że po prostu piękny, bardzo mi się podoba. Dużo już macie załatwione jestem w szoku :) my jeszcze daty urzędowej nie mamy potwierdzonej. Na przełomie czerwca i lipca dopiero mamy zamiar to załatwić itp.

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
hehe Jadwinia poszła jak burza :) tyle spraw... :) dzisiaj ,( chyba właśnie teraz) kolejną załatwia :)
Bliźniak myśli tylko o ślubie i weselu a ja...
zgadnijcie o czym .....  :D ;D ;D

PANIENSKI
[/size]

:skacza: :skacza: :skacza:

OJ Bliźniak mi załtwił taki, jakiego nigdy nie zapomnę :) mam wysoko postawioną poprzeczkę :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Też byłam u Krysi w odliczanku  ;D ;D ;D
Nie może mnie zabraknąć i u Ciebie  :los:

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
naily i co jaką suknie przymierzałaś i w jakim salonie byłaś? Chyba tez się skuszę i sobie pójdę po przymierzać.