Witaj eovina zapraszam serdecznie witaj kobietko
W sumie nie wiem od czego zacząć
jak wiecie w dramatycznych okolicznościach czar prysł i musiałam się rozwieść.... dzieki Bogu nie udało mi się wtedy zajść w ciąże choć już leczyliśmy się w klinice ....traf chciał,że miesiąć po tragicznych wydarzeniach w moim życiu moi znajomi poznali mnie z pewnym sympatycznym facetem,który przebywał wówczas w Anglii i tak rozwijalismy naszą znajomość przez skypa a poźniej poszliśmy w społnie na wesele naszych przyjaciół i tak już zostało ,lataliśmy do siebie w te i z powrotem aż 1 lipca po prawie 6 latach na obczyźnie mój mężczyzna dla mnie powrócił do Polski a ,że tak nam razem fajnie było to postanowiliśmy postarać się o dzidziusia bo latka lecą mam już prawie 33 lata w dodatku wiedziałam ,że mam problemy i tak oto po pół roku intensywnych starań udało się ...poprostu musiał to być właściwy facet :)póki co marzy nam się zmiana mieszkania i w tym celu może jeszcze mój pan wyjedzie za granicę,żeby zarobić na dopłatę bo marzą nam się 4 pokoik i jakieś 70m 2

i teraz to jest naszym celem i jakoś dam radę aczkolwiek nie lubię się rozstawać i chyba to tyle

póki co

swoje w życiu przeszłam i teraz chce być tylko szczęśliwa