Te buty z merga do których zamieściłaś link są poprostu boskie, o takie mi właśnie chodziło no i są tanie to też zaleta bo zakładasz je tylko raz - szukam takich tylko że z zakrytymi palcami bo słyszałam że jest przesąd że w butach ślubnych muszą być palce i pięty zakryte. Nie ma co się denerwować odnośnie 12 miesiecznej gwarancji skoro buty kupuje się niedaleko jak się domyślam przed ślubem który odbywa się tylko raz, po za tym prawo konsumenta jest teraz tak bardzo przestrzegane, że nie ma co się bać.
Warto jednak dowiedzieć się jakie są opinie o tych sklepach czy ich produkty nie rozlatują się po 15 min. wole ominąć zbędne zamieszanie.
Dlatego ja również proszę o pomoc z tym zakresie!!ja się boję że jak je założe to będą niewygodne, ale z drugiej strony to satyna więc muszą sie jakoś przystosować do nogi:)
chciałam też kupić drugą parę używanych lub pożyczyć przysłowiowe ślubne klapki na wszelki wypadek (suknia długa więc po 12 jak załozymy wygodniejsze buty i tak nikt nie zauwazy)
mój typ:
hxxp: fleq. pl/sklep/produkt,pokaz,30836, szukam więc butów tanich w tym stylu mogą być używane:)