witam moje drogie. zakladam nowy temat gdyz spotkalam sie ostatnio z moim Dj i chce sie podzielic orginalnymi pomyslami jakie nam zaporponowal. moze ktos z was ma równiez jakies niestandardowe zabawy i pomysly jak milo uprzyjemic weselna zabawe??? piszcie ja zaczynam od "swoich"...
a wiec na poczatku powiem ze mój Dj jest kolo 40 ale jest bardzo zabawny i kontaktowy przypomina troszke wodzireja wrecz. oto co nam zaproponowal:
po objadku przed zabawa jeszcze - badz miedzy posilkami aby rodzinki sie pozanaly zaproponowal male rozpoznanie, i tak albo ja z mężem juz wtedy wezmiemy mikrofon i pokolei bedziemy przedstawiac swoja rodzinke (ja swoja on swoja ) np. to jest babcia zosia co robi najlepsze makowce w tym układzie słoneczym badz mikrofon idzie w ruch i kazdy pokolei przedstawia sam siebie

pomysl bardzo mi przypadl do gustu ale dj zaznaczyl ze to musi byc robione juz po toastach aby goscie byli juz rozluźnieni

krojenie tortu bedzie odbywało sie "stara szabla dziadka" oczywiscie szabla nie jest stara i nie naszego dziadka ale pomysl smieszny. ( druga ewelnualnosc to tasak hehe)
w czasie oczepin bedzie zabawa zbierania pieniążków na podróż poślubna i - poniewaz jestsmy z nad morza przynajmniej ja - za kazdy taniec i wrzucenie pieniazkow do kapelusza osoba dostanie od nas muszelke ktora zbierzemy nad morzem. oczywiscie bedzie to zaznaczone ze to mysmy zbierali te muszeli i to takia mini pamiatka - fajna bo połowa z gosci bedzie spod warszawy i co za tym idzie sa w srod nich osoby co na oczy morza nie widziali naszego. poza tym dj tlumaczyl ze goscie odrazu sie rzucaja w wir tanca zeby pokazac muszelke innym ze oni tez dali kase i nie "poskąpili" - kazdy chce miec chociaz jedna muszelke.
fajny rónież pomysl jest pod koniec oczepin nastepuje rozdanie kazdemu świecy i wszyscy sie zbieraja w kółeczko badz serduszko a my tanczymy w środku. juz sie nie moge doczekac jak to bedzie wygladalo super na zdjeciach badz filmie
nastepnym pomyslem jest wspolne karaoke kolo 2 godziny - jak sobie wszyscy popija to beda mieli ochote na śpiewanki
w trakcie wesela bedzie sporo konkursów w stylu co to za piosenka - z nagrodami

takze ogolnie moj dj jest pełen pomysłow i gotowy na sugestie... a jak sie zapowiada plan waszych wesel?

?
pozdrawiam