Autor Wątek: Jak mieć śliczne ramiona?  (Przeczytany 12827 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AniaX
  • forumowicz
Jak mieć śliczne ramiona?
« dnia: 10 Kwietnia 2006, 18:14 »
Kochane forumowiczki! Jak (pewnie) wiele z was chcę mieć suknię z odkrytymi ramionami. Z zazdrością patrzę na modelki, które wystawiają do gorsetów kościste ramiona i wystające obojczyki. Moje wydają mi się jakieś "klapnięte" i mało zgrabne. Niby się nie garbię, ale nie jest tak jakbym chciała. Może macie jakies sposoby, żeby je ładnie ukształtować??? Dodam, że wszelakie sporty typu pływanie odpadaja niestety:(

[/url]
Buziaczki  :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Kwietnia 2006, 18:24 »
no to para hantelek i jazda.....!!!!!
W necie jest kupa ćwiczeń na ramiona. Uwaga punkt newralgiczny to miesień trójgłowy ramienia - lubi sobie wiotczeć.
A jak nie net....to najbliższa siłowania zaprasza...

A tak na poważnie - hantelki to najlepsza lądowa forma poracowania nad ramionami i klatką piersiową (żeby sie cyc lepiej trzymał).

Cytat: "AniaX"
Z zazdrością patrzę na modelki, które wystawiają do gorsetów kościste ramiona i wystające obojczyki
 a ja nie...akurat tu mi kości nie brakuje...też wystają...tłuszcz siłą ciężkości opada mi zwykle dużo niżej...
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline ancik

• bywalec
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Kwietnia 2006, 18:26 »
aniu co ty chcesz kształtowac???? obojczyki???
ja nie wiem co ty widzisz ładnego w koscistych modelkach mi sie wlasnie wydaje ze wygladaja okropnie zbyt kosciste!! poza tym jesli juz ci sie naprawde podobaja ich ramiona i obojczyki to wystarczy popatrzec na nie i bedziesz wiedziec jak je osiągnąc - wystarczy sie "wysuszyc jak wiorek" czyli dieta glodowa i bedziesz miala kosciste ramiona. moze ja ciebie zle rozumiem ale jesli chcesz zrobic aby byly bardziej wyrazne kosci to tylko w ten sposob. cwiczenia na silowni tylko ci uksztaltuja ramiona - barki ale nie obojczyki! pozdrawiam

POZDRAWIAM i bardzo gorąca sciskam: ~monika~ ; dorota77 ; martinii ; madziulek

juz sie nie usmiecham...:( buu...

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Kwietnia 2006, 18:30 »
Ja mam płytkę z ćwiczeniami " Chcę mieć takie ramiona" którą kupiłam razem z gazetką Shape. Dwa zestawy po 15 minut z ciężarkami, da się przeżyć.

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Kwietnia 2006, 18:35 »
uwielbiam wystajace obojczyki-śliiiiczne!!! i, co najlepsze, ....mam takie!!!!!! i co jeszcze mam? kościste ramiona!!!-ohyda!!!!!!!!!!!! To jest zmora- mam takie wystajace kostki na ramionach (mój były mówił, ze jestem jak Batman :evil: ), al Piotrek tez takie ma (rozkoszne  :oops: )

Offline ancik

• bywalec
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Kwietnia 2006, 18:55 »
Ja mam płytkę z ćwiczeniami " Chcę mieć takie ramiona" którą kupiłam razem z gazetką Shape. Dwa zestawy po 15 minut z ciężarkami, da się przeżyć.

ale co takie cwiczenia daja?? uksztaltowane ramiona miesniami a nie kosciami!! a to roznica. poza tym przy takich cwiczeniach ksztaltuje sie tylko ramiona i klatke piersiowa a nie obojczyki jak kolezanka chce osiagnac!!! pozdrawiam

POZDRAWIAM i bardzo gorąca sciskam: ~monika~ ; dorota77 ; martinii ; madziulek

juz sie nie usmiecham...:( buu...

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Kwietnia 2006, 18:56 »
Aniołku To ja chcę byc jak batman!

Ancik
ja nie mam ambicji na kościotrupa, chcę tylko żeby moje ramiona były proste, sterczące i ładnie się prezentowały- a one są jakieś opadnięte i chce mi się płakać :(

[/url]

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Kwietnia 2006, 19:02 »
AniuX jesli chcesz mieć ładne ramiona zapisz się na fitness, a dokładnie mówiąc na magic bar  :lol:

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Kwietnia 2006, 20:11 »
Martini po pierwsze to nie umię plywać, a po drugie to nie mam mozliwości chodzenia na basen, bo musiałabym sporo dojeżdżać a to czasowo niemożliwe :(

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Kwietnia 2006, 22:44 »
Cytat: "ancik"
ale co takie cwiczenia daja?? uksztaltowane ramiona miesniami a nie kosciami!! a to roznica. poza tym przy takich cwiczeniach ksztaltuje sie tylko ramiona i klatke piersiowa a nie obojczyki jak kolezanka chce osiagnac!!! pozdrawiam

A czyli koleżanka chce być anoreksja? Chyba, że się źle wyraziła.

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Kwietnia 2006, 23:41 »
AniaX, a ja bym zamieniła moje wystające obojczyki i proste ramiona na tekie spadziste, bo są kobiece!  8) Każdy lubi to, czego nie ma  :wink: Pozdrawiam!
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Kwietnia 2006, 09:52 »
Basen jest na prawdę najlepszy, wiem bo pływamy z małżem 1-2 razy w tyg., ja kiedyś robiłam to bardziej "wyczynowo"-poza tym świetnym sposobem jest taniec...ale towarzyski, można przez to wypracować sobie ładną postawę, po jakimś czasie człowiek odruchowo ma "ściągnięte" łopatki a ramiona ładnie się prezentują

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Kwietnia 2006, 14:36 »
Dziewczyny żadną anoreksją nie chcę być!!! chodzi mi o kształtne, zgrabne ramiona a, że oznacza to dla mnie szczupłe :) no taki mam gust! dzięki za wszystkie cenne wskazówki :)