Agnieszko32 bo się wzruszyłam, jak sobie zaczełam to wszytsko wyobrażać, jak to będzie wygądać, jak to będzie w kościele, jaką mowę walnie dla Nas Krzysiek (nasz Ksiądz), jak bedę się z Nim obrączkami wymieniać no i jak układałam tekst jak poprosić Ojca by to On mnie do ołtarza prowadził (choć tyle mogę dla niego zrobić, bo strasznie przeżywa, że mam się do Krakowa przeprowadzić). To chyba przeżyłam najbardziej.
Doniu a poznaliśmy się w Olsztynie na gali MuayThai, organizowanej przez moją koleżankę
najlepsze jest to, że mnie tam wcale miało nie być, trafiłam tam przypadkiem poinformowana o tym że mam być na 30 min przed imprezą
widać przeznaczenie jak nic
a teraz UWAGA mam kieckę!!!! to był szybki wybór, weszłam do salonu i to była pierwsza, którą zdecydowałam się mierzyć:) ta i żadna inna, Mama i przyjaciólki aż zamarły jak mnie zobaczyły:)
niestety nie ma nigdzie na internecie jej zdjęć ni nic więc póki co nie mam jak jej zaprezentować
ale coś wymyślę:) zauważyłam, że każda taka załatwiona "pierdółka" daje mi mnóstwo sił do dalszych działań
uff.. bo już zaczynało mi sił brakować, ciężko teraz z terminami na sierpień jak nie wiem co